Itt a teljes interjú azzal a volt CIA ügynökkel, aki azt állítja, tudja mi történt Roswellben 1947-ben!

2017. június 8., csütörtök
A magyar felirattal ellátott, 17 perces, megdöbbentő interjú fényt deríthet Roswell sötét titkára.

Egy volt CIA ügynök megdöbbentő vallomása borzolta fel a kedélyeket, melyben olyan titkokat árult el a roswelli ufószerencsétlenségről, melyeket eddig nem lehetett tudni.

Korábban egy cikkben számoltunk be arról, hogy pontosan miket mondott arról, hogy ő maga hogyan élte meg az incidenst, mely a mai napig az ufó kutatás Szent Gráljaként van emlegetne, és a legelső kapcsolatfelvételként a földönkívüliek és az emberek között.

Elmondása szerint olyan dolgokat látott, amik alapjaiban határozzák meg a világot majd, ha kiderül minden arról az ominózus éjszakáról 1947-ben, Roswell közelében.

Egy részletes, sok helyen megdöbbentő információkat tartalmazó közel 17 perces interjúban beszélt arról a nagyon öreg és igen beteg volt CIA ügynök, hogy mit is tud az ufó történelem legmeghatározóbb ügyéről.

Ugyanis nemcsak földönkívüli testeket látott, de az 51-es körzet belsejében is járt.

Érdemes végig nézni a vele készült interjút, és eldönteni, hogy ki miben hisz. Hogy felnyitja a szemét az alábbi interjúban elmondott információhalmaz, vagy továbbra is fejünket elfordítva, nem akarva tudomást venni az általunk nem ismert dolgokról, mélyen hallgatunk.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek roswell összesküvés


Megtekintések száma: 34511

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet