Itt a végidők jeleinek a listája: hátborzongató, mennyi valósult már meg közülük!

2017. szeptember 16., szombat
Az emberi társadalom végének, és a világ pusztulásának lenyomata? Olvasd el, mik azok, amik már teljesültek ebből az ősi hindu próféciából!

Léteznek olyan ősi próféciák, melyek több ezer, vagy több tízezer évvel ezelőtt írták le a világ pusztulását, és az azt megelőző közvetlen időszakról, és annak jeleiről is írnak.

Hogy mik ezek? Azt most itt ebben a listában taglaljuk. Ezek egyes ősi hindu leírásokból, jóslatokból származnak, és félelmetes, hogy több is megvalósult már közülük.

Az emberek elidegenednek egymástól, a család széthullik.

Mindent az anyagi javak fognak irányítani.

Az anyák elveszik gyermekeik életét, és nem lesz többé szent a gyermekek élete a világban.

Az ember istenné válik, és életet fog teremteni saját tudása segítségével.

Az ember eladja a lelkét az ördögnek.

A házasság többé már nem lesz szent kötelék, csak egy olyan szövetség, amit az emberek bármikor eldobhatnak, ha már nincs rá szükség.

Ha végignézel a listán, gondold végig, nézz magadba, és válaszolj rá őszintén, hogy szerinted eddig ezek közül mi valósult meg.

A válasz nagy valószínűséggel igen borzalmas felismerés lesz

A világunk, és az emberi civilizáció tehát megérett a pusztulásra, mint ahogy azt oly sok önkritikus hangoztatja? Könnyen lehet.

Ha elkorhad a társadalom, és a szeretet a bolygóról, akkor nem marad majd más hátra, csak az üres Föld, az emberiségre utaló fájó mementókkal.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes rejtélyek összeesküvés világvége kataklizma végidők


Megtekintések száma: 121838

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet