Itt a végső bizonyíték: a terroristák nyugati fegyvereket használnak!

2017. október 13., péntek
Amerika kétoldalú politikája immáron nyilvánvaló?

Szíria nemrég nagyot lépett és a világ elé tárta azokat a bizonyítékokat, melyek komolyan sejtetik, és bizonyítják azt, amit sokan már régen nyílt titokként kezelnek.

Arról van szó, hogy Amerika politikájának van egy olyan titkos oldala, amivel nem dicsekszik a világ előtt.

Mégpedig az, hogy a terroristákat fegyverzi fel a háborúban...

Már korábban is számos oknyomozó újságíró és katona számolt be arról - fényképes bizonyítékokkal - hogy az Iszlám Állam harcosai, és a különféle terrorista tömörülések nyugati gyártmányú fegyvereket használnak.

A fegyvereket a terroristák különböző csatornákon és Kelet-Európában működő vállalatokon keresztül szerezték be az Egyesült Államok és a NATO ügynökségei segítségével.

Szíriába vagy Törökországon és Szaúd-Arábián keresztül juttatták be, vagy “az amerikai Ramstein-légi bázis európai kikötőin keresztül érkeztek az országba”.

A jelentés arra is rámutat, hogy Izrael is különféle fegyvereket és egy egész arzenált szolgáltatott át az al-Nusra-Front és más dolog számára.

Az alábbi videón jól láthatók a szóban forgó fegyverek.

Az USA tavaly a szíriai ellenzéknek küldte a közép- és kelet európai volt szocialista országokban korábban vásárolt fegyvereket, holott előzőleg arról biztosította őket, hogy azokat az amerikai hadsereg fogja használni.

Óriási összeesküvés elmélet rajzolódik ki tehát a háttérben, melyre most a dokumentumok és a csehek információi is próbálnak rávilágítani.

Ezzel ugyanis Amerika nagyon durván megsértette a fegyvereladási szerződésben foglalt pontokat, és a nemzetközi egyezményeket.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika háború


Megtekintések száma: 28713

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet