Itt az augusztusi cigányhoroszkóp: ezt tartogatja az egyes csillagjegyek számára a sors!

2018. augusztus 7., kedd




Vigyázz, ijesztően pontos!

A cigány horoszkóp szerint egyes csillagjegyek szülöttei számára, csak jót tartogat ez a hónap, míg másoknak bőven lesz részük a megpróbáltatásokban. - írja a Tudásfája.com

Tőr – Kos

A Kos számára egy meglepetésekkel teli hónap ígérkezik egy hozzá közelálló személy jóvoltából. Akik egyedül vannak, ebben a hónapban rátalálhatnak szívük párjára, akik kapcsolatban élnek, azoknak jelentős meglepetésben lehet részük. A hónap szerencse napjai számodra a 12, 20 és 29.

Korona – Bika

Számára is sok meglepetést tartogat a hónap, sok dolog vár megoldásra, melyek esetében sokszor az lehet az érzésük, hogy nem elegendő a rászánt idő. Utazásaik során kivételes személyiségekkel találkozhatnak, akik mellett el tudják képzelni a jövőt. Szerencse napjaik a következők: 3, 10 18.

Gyertyatartó – Ikrek

Egy rendkívüli hónapban lesz részük, melyet jó, ha maximálisan kihasználnak. Semmit ne hagyjanak a véletlenre, és örüljenek mindannak, amit másoktól tanulhatnak. Lehet, hogy a hónap vége felé felmerül bennük a házasság gondolata, hiszen a szerencsenapok számára a 8, 19 és 30.

Kerék – Rák

Egy meglepetésekkel teli hónap ígérkezik számukra, melyek lehetnek pozitívak és negatívak egyaránt és melyekre nem minden esetben érzik felkészültnek magukat. Igyekezzenek ezeket sorba venni és kihozni mindenikből a maximumot. Ne engedjék elbizonytalanítani magukat, bizonyos szavak és hírek hallatán. Szerencse napjaik a következők: 2, 19 és 24.

Csillag – Oroszlán

Az Oroszlán a saját egészségi állapotával van elfoglalva, de ez nem akadályozza meg abban, hogy kiélvezze a szabadnapjait. Jól teszi, ha összepakol és néhány barát társaságában igyekszik kihasználni minden adódó alkalmat a szórakozásra, lazításra. Szerencse napjai a 13, 20 és 29.

Harang – Szűz

A Szűz számára ez egy rendkívül sok kérdéssel teli hónap lesz, melyek mindenikére még nem tudja a választ. Igyekszik megszokni az új helyzeteket és alkalmazkodni hozzájuk, ehhez azonban sok türelemre lesz szüksége. Szerencse napjai a 2, 16 és 20.

Pénzérme – Mérleg

A magánéletben némi probléma adódik a Mérleg számára, melyet igyekszik rendbe hozni a rá jellemző diplomatikusság segítségével. Szembesül azzal is, hogy mennyit jelent partnere számára, aki sokszor beáldozta magát a kapcsolatuk megmaradása érdekében. Szerencse napjai a következőek: 3, 7 és 26.

Kés – Skorpió

Új dolgokat szeretne kipróbálni, de minduntalan akadályokba ütközik. Szüksége lesz minden személyes báját és ismertségét bevetnie, a kitűzött célok elérése érdekében. Ne ijedjen meg a visszautasításoktól és legyen kitartó tervei megvalósulása érdekében. Szerencse napjai a 14, 25 és a 30.

Balta – Nyilas

Rájön arra, hogy mi jelentette az akadályt eddigi tervei megvalósításában és végre megtalálja a helyes megoldást a problémák számára. Úgy érzelmi, mint szakmai téren a dolgok kezdenek helyre állni és jobbra fordulni. Szerencse napjai a 3, 12 és 19.

Patkó – Bak

Ne vállaljon erején felül, mivel tévedni fog. A felmerülő problémákat egyesével oldja meg és ne felejtsen minél több időt tölteni szeretteivel. Szerencse napjai a 4, 18 és 23.

Serleg – Vízöntő

Lehetséges, hogy egy rossz hír fogja érni ebben hónapban, és minden lelki erejére szüksége lesz, hogy talpra álljon és tovább lépjen. Szerencse napjai az 5, 17 és 26.

Kápolna – Halak

Jó lesz figyelmesen körülnéznie a környezetében, mert egy fontos személyre akadhat, akire egész eddigi életedben várt, és aki azért érkezett, hogy megváltoztassa az életét. Szerencse napjai a 2, 6 és 18.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Tudásfája.com

ezotéria horoszkóp csillagjegyek spirituáélis


Megtekintések száma: 34921





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet