​"Itt az ideje annak, hogy felkészüljünk a következő világjárványra" üzeni egy videó

2022. május 22., vasárnap
Ami azért is félelmetes, mert egy 2021-es hivatalos járvány szimulációhoz készült pont a majomhimlőről…

Előre eltervezték, mint egyesek szerint a koronavírust?

A kórról szóló tudósítások csak azután kezdtek nagyobb nyilvánosságot kapni, hogy az eddig ritka betegségként ismert majomhimlő a fejlett országokban, Észak-Amerikában és Európában is felütötte a fejét.

Franciaországban a Le Figaro címlapon foglalkozott vele, nyugtalanítónak szánt írásában, mint a legújabb járványveszéllyel.

Az összeesküvés-elméletek hívei által felkapott világjárvány-szimulációt még 2021 márciusában végezte a Nuclear Threat Initiative (NTI) nevű amerikai nonprofit szervezet.

A NTI-t még 2001-ben hozta létre Ted Turner, a CNN alapítója, valamint Sam Nunn volt demokrata szenátor.

Az elképzelt forgatókönyv szerint, amint az az NTI saját oldalán is olvasható, a majomhimlő – amelyet a valóságban most május 7-én azonosítottak először a briteknél – egy „Brinia” nevű országban jelent meg 2022 május közepén.

A szimuláció szerint a vírust mesterségesen alakították ki egy biolaborban, amelyet viszont nem őrizték eléggé, és ezáltal egy terrorszervezet hozzájutott a vírushoz, majd bejuttatta azt az országba.

A szimulációban a következő másfél évben a mesterségesen módosított majomhimlő világszerte elterjedt.

A forgatókönyv szerint ráadásul nem volt ellene hatékony kezelés, így súlyos veszteségeket okozott: több mint 3 milliárd ember megfertőződött, akik közül 270 millióan meghaltak.

A szimuláció részeként egy videót is forgattak, amelyben mindezt egy „GNN” nevű fiktív hírcsatorna élő adásában mondták el:

Most van itt az ideje annak, hogy felkészüljünk a következő világjárványra

– üzenték ennek a videónak a végén.

Az NTI oldalán a szimulációról beszámolva azt írták, hogy a világ továbbra sincs kellően felkészülve egy pandémiára.


Megtekintések száma: 22264

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet