Itt az újabb bizonyíték arra, hogy a HAARP rendszerrel manipulálják a Föld éghajlatát?

2018. február 4., vasárnap




Ilyen, és ehhez hasonló légköri anomáliákat észlelnek egyre gyakrabban világszerte. Időjárásmanipuláció újratöltve?

Mindenki láthatott már a Földön chemtrail szóró gépeket, melyek különleges, órákon át sem eloszló "kondenzcsíkokat" hagynak maguk után.

Ezek a csíkok azonban inkább vegyianyag csíkok, ezért is chemtrailnek hívják őket. A legtöbb teória szerint ezzel a légkör összetételét kívánják megváltoztatni, és szorosan kapcsolatban álla kísérlet a HAARP projekttel is.

Ez állítólag az ionoszférát kutatja, de az éghajlat változtatástól a természeti katasztrófáig számos dolgot a számlájára írnak. 

A HAARP (ahogyan azt sejthettétek) egy betűszó, a High Frequency Active Auroral Research Program, vagyis a Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program.

Eredetilega légkört kutatja, és a hivatalos közlemény szerint a sakri fényhez hasonló jelenségeket vizsgálja.

Vagyis vizsgálta, mert hivatalosan később le is állították a projektet, mikor már túl sok figyelem terelődött rá, de titokban a projekt sohasem állt le.

Az időjárást módosító kísérleteknek se szeri se száma.

Világszerte pedig egyre több helyen tapasztalnak különös légköri jelenségeket, ismeretlen fényeket, és olyan anomáliákat, melyeknek nem lenne szabad jelen lenniük az égen.

Ezeket mind-mind a HAARP és annak működéséneka számlájára írják.

Az alaszkai létesítményhez hasonlóakat terveznek (vagy már meg is valósítottak) Puerto Ricóban, Norvégiában, az Egyesült Királyságban, de Japánban, Tadzsikisztánban és Ukrajnában is folynak az előkészületek – és mindenhol jelentős amerikai pénz (is) van a háttérben.

A HAARP létezését az is bizonyíthatja sokaknak, hogy az Európai Unió különbizottságot állított fel a HAARP lehetséges hatásainak tanulmányozására, amelyben a természettudósok mellett helyet kaptak pszichológusok, nyelvészek és szociológusok is. 

A világszerte szaporodó jelenségekről számtalan fénykép vagy videó készült.

Ezek nagy részéről valóban bebizonyosodott az, hogy valamiféle ismeretlen jelenséget sikerült filmre venni, azaz egy olyan anomáliát, ami természetes módon nem sajátja az ionoszférának.

De akkor vajon hogy kerülnek oda, és miért vannak jelen?

Ez a nagy kérdés.. és erre egyre több ember szerint a HAARP a válasz.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr haarp chemtrail időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 139933





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet