Itt született Jézus: 360-fokos videóban nézhetsz körbe a kereszténység egyik legszentebb helyszínén

2016. december 22., csütörtök




Egy 360 fokban rögzíteni képes kamerával készítették el azt a virtuális túrát, mely Jézus Krisztus születésének pontos helyén mutatja meg. Egyúttal te magad is körbenézhetsz a helyszínen, miközben az idegenvezető beszél.

„Ez az egyik legszentebb hely a Szent földön” – mondja az idegenvezető, amikor bemutatja a valóságban a Betlehemben található helyszínt, ahol a kutatások és a hit szerint Isten fia, Jézus Krisztus megszületett.

A Betlehemben álló Születés templomában található ez a hely. Magát a templomot arra az istállóra építették rá, ahol Jézus annak idején, több mint 2000 évvel ezelőtt a világra jött.

Magát a templomot Szent Ilona parancsára építették fel. Állítólag azt beszélték, hogy ő volt az, aki annak a keresztnek is a nyomára akadt később, melyre felfeszítették Jézust.

A tudósok szerint ennek bizonyítása szinte lehetetlen, mivel nincs egyértelmű bizonyíték rá, hogy valóban abban az istállóban született volna, ennek ellenére a hívők egy pillanatig sem kétkednek, évente több ezren zarándokolnak el a Jeruzsálemtől délre fekvő szent helyre.

Most egy virtuális túra során te is megnézheted, hogy hol hozták világra azt az embert, aki megváltoztatta az egész világot, és egy vallást teremtett a semmiből.

A videó speciális kamerával készült, így a helyszínen ide-oda forgatva a nézőpontot, körbenézhetünk, mintha ténylegesen jelen lennénk a szent helyen.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

érdekes video érdekesség vallás jézus isten hihetetlen helyek gyönyörű helyek


Megtekintések száma: 24732





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet