Itt vannak a bizonyítékok! UFO-k jártak a Földön: tagadhatatlan, hogy EZT próbálják eltitkolni!

2022. november 13., vasárnap




Hosszú évek óta tartja magát az elmélet, miszerint a történelem előtti korban létezett a földön egy technikailag fejlett szupercivilizáció, amelynek nyomait még ma is megtalálhatjuk szerte a földön.

Több tudós is vállalkozott már arra, hogy bebizonyítsa nálunk bizony UFÓ-k jártak és a legszebb, legmonumentálisabb építményeinket vagy akár természeti jelenségeinket nekik köszönhetjük.

De ilyen az ember, amire nincs magyarázat, arra keres valamit. 

Ezúttal ismét felvetődött, hogy az egyiptomi piramisokat valójában a földönkívülieknek köszönhetjük.

A téma nagy kutatója Erich von Däniken az UFÓ-k munkájának tudja be a legendás perui Nazcavonalakat is.

A sivatag száraz homokjába rajzolt rejtélyes útvonalak és ábrák látszólag semmilyen rendszerbe nem illeszkednek bele, s a mai napig komoly fejtörést okoznak a tudósoknak.

A helyenként 200 méteres, halat, majmot, madarat formáló ábrák csak a levegőből látszanak.

Az elméletek szerint földönkívüliek irányjelzői és leszállópályái ezek, amelyek segítségével az ősi inka és azték társadalmakkal tartották az idegenek a kapcsolatot.

A Puma Punku Bolívia területén helyezkedik el, és a ma ismert legrégebbi kőépítmény a Földön - kb. 12-14 ezer évvel ezelőtt készülhetett.

A kutatók szerint egy sok ezer évvel ezelőtt élt népcsoport az akkori technológiával képtelen lett volna egy ilyen jellegű munka elvégzésére, mivel a kövek súlya 800 tonna.

Kérdés, hogy milyen eszközzel tudta az akkori ember megemelni azokat, ráadásul a kövek illesztése is pontos mérnöki munkára utal.

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegenek ősi idegenek idgeen


Megtekintések száma: 103737





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet