Jacob Rothschild vészjósló üzenetet tett a világ számára

2018. augusztus 18., szombat
Ezt tényleg senki sem fogja megúszni és túlélni?

Pár éve az RIT Capital Partners 2014 éves jelentését kommentálva a Rothschild család sarja arra figyelmeztetett, hogy "a geopolitikai helyzet a legveszélyesebb a 2. Világháború óta".

Egy évvel később Jacob Rothschild ismét figyelmeztetett annak következményeire, "ami bizonyára a világ történelmében a monetáris politika legnagyobb kísérlete", majd 2017 augusztusában ismét felemelte hangját, hogy "a részvényárak sok esetben soha nem látott szintre emelkedtek amikor a gazdasági növekedés semmiképpen sem biztosítható."

Ehhez kapcsolódóan egy másik figyelmeztetést is tett, amelyet a piac eddig szerencsésen figyelmen kívül hagyott:

"A pénzügyi alkalmazkodás időtartama véget érhet. A geopolitikai problémák széles körben elterjedtek és egyre nehezebb megoldani őket."

De ugorjunk a mára, amikor a RIT Capital Partners legutóbbi féléves kommentárjában Lord Rothschild legutóbbi figyelmeztetését idézte, ezúttal a 2. 

Világháború után létrehozott globális gazdasági rendszerre összpontosítva, és amelyről most úgy véli, hogy veszélybe került.

A milliárdos bankár rámutatott az amerikai-kínai kereskedelmi háborúra és az euróövezet válságára, mivel a legfontosabb problémák a gazdasági rend veszélyeztetése és a "közös megközelítés" hiánya - ami utalás a globalizáció fokozatos lazítására Trump elnök nyomán - amely "az együttműködést ma sokkal nehezebbé teszi":

"9/11 és a 2008-as pénzügyi válság esetében a világ hatalmai közös megközelítéssel működtek együtt, a mai együttműködés sokkal nehezebbé válik, ami kockára teszi a háború utáni gazdasági és biztonsági rendet."

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Újvilágtudat

összeesküvés bizarr rothshcildek


Megtekintések száma: 17384

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet