Járvány törhetett ki egy migránsokkal teli hajón? Alig maradt néhány élve, a túlélők nem beszélnek a történektől!

2017. szeptember 24., vasárnap
Sokan attól félnek, hogy vagy egy trópusi járvány pusztított a hajón, amit most készülnek behozni, vagy valami ennél is borzalmasabb zajlott le a fedélzeten.

Több mint 50 afrikai migráns tűnt el a hajóról, melyet végül egy maroknyi túlélővel együtt sodort partra a tenger hajóstól együtt Líbiában.

100 migránsból 35 maradt élve, 57 holtest is eltűnt, a túlélők nem beszélnek a történtekről.

A kép illusztráció

A közvélemény fülébe jutott az eset, és sokak nyomozást követelnek, mivel akár járvány is kitörhetett a hajón, és ha így volt, nem ez lesz az első, és nem is az utolsó eset, hogy Európába hozhatnak egy eddig ismeretlen kórt.

Európában védtelenek lennénk egy-egy trópusi betegséggel szemben, és a migránsok által behurcolt baktériumok, vírusok hihetetlen egészségügyi kockázattal járnának.

A hajó igen rossz állapotban volt, de lebegett a vízen.

Erre zsúfolták fel magukat a főleg fekete afrikai migránsok, majd alighogy elhagyták a líbiai partokat, leállt a motor.

A jelentések szerint ez szerdán volt, és pénteken sodorta a hajót partra a tenger, ekkorra azonban alig voltak túlélők, és a legtöbb bevándorlónak nyoma veszett.

Már csak 35 túlélő és 8 holttest volt, és a migránsok nem voltak hajlandók elárulni, mi történt a többiekkel. Valószínű, hogy a tengerbe vesztek, de ennek körülményei ködösek – tanakodott a BBC is egy riportjában.

Senki sem tudja, hogy pontosan mi is történt ott, ezért merült fel a gyilkos vírus verziója. A beteg testeket ugyanis a pánikba eső túlélők bedobálhatták a tengerbe, hátha nem kapják el a kórságot.

A hajón lévő 8 holttestet meg fogják alaposan vizsgálni a hatóságok, hogy kiderüljön, pontosan mi okozta a halálukat.

Amennyiben bebizonyosodik, hogy vírus, vagy valamilyen járvány szedett áldozatokat a hajón, akkor komoly bajban van Európa.

nem elég, hogy a Chikungunya nevű lázat is elkezdték Olaszországban a migránsok behurcolni, mely már egy kislány halálát is okozta, mindemellett számtalan más vírus is "őshonossá" válhat az EU-n belül.

Mivel a túlélők nem szólalnak meg, nem tudni, hogy mi történt, de a vírus teória mellett napvilágot látott egy még borzalmasabb feltételezés.

Eszerint a migránsok elemi ösztöne került elő, amikor leállt a hajó motorja, és napokig bolyongott a tengeren, mielőtt partot ért.

Vagyis a csürheszellem eluralkodott, és az éheség kannibalizmusra vihette rá az erősebbeket. Így lényegében a testek egy részét megették, majd a tengerbe dobálták a maradékokat.

És EZEK akarnak átjutni Európába…

OSZD MEG másokkal is!

Járvány törhetett ki egy migránsokkal teli hajón? Alig maradt néhány 

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr bevándorlás


Megtekintések száma: 41176

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet