Jézus feltámadása tudományos bizonyíték lehet a teleportációra?

2017. április 17., hétfő




A torinói lepellel kapcsolatos megdöbbentő összefüggések valami elképesztő lehetőséget tártak a kutatók elé.

Mint tudjuk, Jézus a keresztre feszítéskor meghalt, és még a kereszten belehalt sérüléseibe. Később a testét gyolcsba, és egyéb anyagokba bugyolálták, majd egy kriptában helyezték el, mely elé egy hatalmas követ gördítettek.

Jézus teste azonban három nappal később teljesen eltűnt, és a sírhelyet lezáró kő el volt görgetve.

Mindenki tudta, hogy a Messiás feltámadt, míg a római katonák úgy gondolták, hogy ellopták a testet.

Aztán majdnem 2000 évvel később rábukkan az emberiség a torinói lepelre, melyet mind a mai napig Jézus halotti leplének tulajdonítanak. Sokak szerint ugyanis ez volt az a lepel, amibe a halott Messiás testét betekerték, mikor elhelyezték a sírban.

A torinói leplen ugyanis egy ember lenyomata maradt meg, méghozzá teljes életnagyságban, Krisztus klasszikus vonásaival.

És ez még nem minden. A tudományos vizsgálatok később igazolták, hogy az emberi kép gyakorlatilag bele van "égetve" a lepelbe, méghozzá 3 dimenziós formában.

Ez pedig egy olyan dolgot jelent, ami teljesen más megvilágításba helyezi Krisztus feltámadását: Jézus teste ugyanis a tudományos bizonyítékok alapján elképzelhető, hogy teleportálódott.

A háromdimenziós képalkotásban jártas orvosnak feltűnt, hogy a leplen látható kép távolabbról nézve élesebb, bizonyos szögekből szemlélve viszont halványabbnak tűnik, különösen közelről; a teljes kép csak bizonyos távolságból áll össze.

Megállapította, hogy mindez – vagyis az, hogy a nézőpont változása befolyásolja a kép erősségét – a hologramra jellemző.

Mindez abba az irányba mutatott, hogy a kép nagy valószínűséggel holografikus információt is tartalmaz.

A kutatók korábban virágok halvány képét mutatták ki a leplen, mely képek keletkezését elektrosztatikus koronakisüléssel magyarázzák és reprodukálni is tudták. A lepel hologramjának létrehozásakor világossá vált, hogy a virágok pontosan a hologram üresnek tűnő részein helyezkedtek el.

Sokan arra következtetnek, hogy a torinói lepel nem más, mint egy teleportáció következtében keletkezett szent ereklye. Jézus teste ugyanis elteleportálódott egy másik téridőbe, és hatalmas fény áradt ki a testéből, meg sugárzás, ami oly módon hagyott nyomot a leplen, hogy kiadja ezt a 3 dimenziós hologram alakot.

A kutatók szerint ugyanis ez az alak csak úgy jöhetett létre, ha a lepel belsejében ahol a test is volt, egy hatalmas fényforrás volt, mely több szögből órákon át "világította be", vagyis "égette bele" a halott Jézus testének képét a vászon szöveteibe.

Persze arra nincs bizonyítéka tudósok kezében, hogy valóban teleportáció történt-e, de jelenleh alig ismerünk más olyan folyamatot, aminek következtében ilyen 3 dimenziós égetett kép jöhet létre a lepel belsejében.

Sokak szerint ezért a lepel nem csak arra bizonyíték, hogy Jézus Krisztus élt, hanem arra is, hogy valóban nem átlagos ember volt, hanem Isten fia, vagy egy olyan embereken felül álló lény, mely képes volt a téridőben utazni.

Bizonyos értelemben a Messiás egy interdimenzionális lény volt. A lepel maga legalábbis erre utalhat.

A jövőben további vizsgálatokat fognak még elvégezni a halotti leplen, hogy a kutatók be tudják bizonyítani igazukat a világnak.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek vallás jézus isten biblia torinói lepel


Megtekintések száma: 86299





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet