Jézus hiányzó évei: valójában szembement az egész Bibliával...?!

2021. augusztus 9., hétfő
Ezért hallgathatta el a Vatikán és a Bilbia?

Sokan nem tudjék,d e egyes gnosztikus iratok, apokrif, Bibliából száműzött dokumentumok igen érdekes dolgokról írnak Jézussal kapcsolatban.

Mi történt Jézussal a hirtelen megjelenése előtt? 

A felfedezett dokumentum ok szerint, ez alatt az idő alatt, megnősült, voltak kapcsolatai is, több egymás után.

Sokak szerint ezek olyan információk, amik sokkal emberibbé teszik őt, ahogyan sok más, a Bibliából végül korán száműzött evangélium, gnosztikus irat.

Azonban az egyház nem akarta a Jézusról kialakult képet árnyalni, és egyszerűen eltitkolták a 30 évről szóló történeteket, információkat.

Ezért nem teljesen érthető Mária Magdolnához való közelebbi kapcsolata, melynek nyomai ott vannak a Bibliában, érezhető, hogy volt közöttük valami, ami végül nem kapott helyet a Szentírásban.

Egy gyarló emberi életet írhatnak le azok dokumentumok, melyek ha léteznek, az egyház a nagy részüket eltörölhette a Földről.

Egyesek szerint pedig a Vatikáni Levéltárban, annak is egy elzárt részén ma is megtalálható olyan kivonatok, melyek ezen kitiltott “evangéliumokból” valók.

Jézust egy sokkal társaságibb életet élő EMBERKÉNT írták le.

Ugyanolyan bűnökkel, mint amilyeneket a mai emberek követnek el.

Képzeljük csak el, mi történt volna, ha kiderül: Jézus, a világ megváltója, az egyház mintaképe nem feddhetetlen, és ugyanolyan hibákat követi el, mint bármelyikünk?

Alapjaiba rengetné meg az egyházat.

Talán éppen ezért nem derült mind a mai napig ki, mi történt Jézus hiányzó 30 évében.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek jézus durva


Megtekintések száma: 108352

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet