Jézus Krisztust ez az 1200 éves borzalmas titok övezi: ha kiderül, az mindent borít

2021. június 5., szombat




Az egyház alapjaiban semmisülhetne meg.

Jézus Krisztus története, a megváltástörténet, és az értünk megtett áldozat mind hiábavaló volt. legalábbis egyesek azt állítják, hogyha kiderül Jézus végső titka, akkor a vallás mint olyan, teljesen összeomlik.

Arról van szó, hogy Krisztus Urunk eredete teljesen más, mint ahogyan eddig hittük.

A Biblia hazudott nekünk. A papok és a próféták is hazudtak nekünk.

Sőt, maga Jézus sem mondta el a teljes igazságot, és rébuszokban beszélt Isten országáról, ahonnan valójában jött.

Ez az ország azonban nem a mennyekben van, egy képzelt helyen, hanem kint a csillagok között. Ahol nincs idő, nincs szenvedés, betegségek vagy halál. Ahol mindenki boldog.

Egy 1200 éves dokumentum bizonyítja, hogy Jézus valójában nem ember volt. Ezt eddig is tudtuk, az azonban valójában nagyon érdekes kérdés, hogy akkor mi is volt valójában.

Mit jelent az, hogy isteni lény? Kik voltak az emberek által tisztelt istenek? Az isteneket ugyanis mindig az égbolttal és a csillagokkal azonosították, nem véletlenül.

Ahogyan az sem véletlen, hogy Jézus születésekor a napkeleti bölcsek egy fénylő objektumot - feltehetően anyahajót - láttak az égen.

Több bizonyíték is van arra, hogy Jézus alakot is képes volt váltani, innen feltételezik, és az 1200 éves egyiptomi tekercsekből, hogy valójában a messiás földönkívüli volt.

A szövegek szerint maga a Poncius Pilátus felajánlotta, hogy saját fiát küldi a keresztre Jézus helyett, aki ezt nem fogadta el.

A szövegek arról is említést tesznek, hogy a római katonák azt mondták Júdásnak, hogy csókolja meg Jézust, így mutatva, hogy pontosan ki is ő, mivel képes volt az alakváltásra.

Jézust bár keresztre feszítették, nem halt bele a keresztre feszítésbe, és később a mennyországba távozott, mely visszavitte őt Isten országába, ami ezen értelmezés szerint egy másik csillagrendszer lehetett.

Jézus eme igaz történetét azonban az egyház nem terjeszti, és megpróbálta minél mélyebbre temetni.

Sokak szerint a Jézus által leírt Isteni ország, azaz a Mennyország nem más, mint egy földönkívüli civilizáció metropolisza.

Egy másik világ, ahol az idegenek már leküzdötték a jelenleg az emberiséget sújtó problémákat, és megvalósították a tökéletes utópiát.

Nincsenek betegségek, társadalmi egyenlőtlenségek, harag és halál.

Egy jó értelemben vett totalitárius világnemzet által uralt örök királyság ez, melynek Jézus egy képviselője volt. Célja és feladata az volt, hogy elhintse az igét számunkra, és megmutassa az akkor még tudatlan és viszonylag barbár emberi fajnak, hogy a technológiai és spirituális fejlődés csúcsán mi várhat rá: Isten országa.

Ha kiderülne, hogy Jézus gyakorlatilag nem is közülünk való, hanem egy másik bolygó szülötte, akkor óriási hitéleti válsággal nézne szembe mind a Vatikán, mind az emberiség, hiszen a felismerés más vallásokra is hatással lenne.

A titkot így azóta sem fedték fel, mélyen őrzik, de tudják, hogy egy napon az emberekben eljön a végső felismerés, és Róma leromboltatik.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek földönkívüliek idegenek összeesküvés vallás isten vatikán biblia egyház jézsu alakváltók


Megtekintések száma: 197407





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet