John F. Kennedy látta a titkos ufó aktákat - állítja egy volt pilóta

2023. július 4., kedd




Az egykori amerikai elnök tisztában volt azzal, hogy léteznek idegenek, és el is akarta mondani ezt a világnak.

Egy volt pilóta, aki annak idején a légierőnél dolgozott, azt állítja, hogy információk vannak a birtokában, melyek tudatában biztosan ki meri jelenteni, hogy Kennedy elnök annak idején tisztában volt azzal, hogy mi is zajlik az ufó jelenség körül.

Ez még nem minden. Azt mondja, hogy videós bizonyítékok is készültek akkoriban arról, amint Kennedy elnök az ufó aktákat olvassa.

Egy alkalomal megkérdezte az elnök tőle is, hogy mit gondol az idegenek életformák, és az ufók létezéséről.

Ő visszadobta neki a kérdést, mire az elnök nyomatékosította, hogy ő kérdezte meg előbb. Ekkor a pilóta válaszolt neki.

Elmondta, hogy szerinte nem az ember az egyedüli fejlett lény a világegyetemben, és nincs egyedül az univerzumban.

"Nagyon igaza van! Léteznek olyan ufó jelenségek, melyekben bizonyosak vagyunk jelen pillanatban" - mondta neki Kennedy elnök.

Az egész beszélgetés egy titkos vezérkari találkozón zajlott le, ahol rengeteg minden más szóba került, és csak a legvégén merültek fel az idegenek. Ő tehát tudott valamiről.

Mármint John F. Kennedy. meglehetős bizonyossága volt afelől, hogy a vizsgált ufó jelenségek egy része nagyon is autentikus, és megtörtént. A neve elhallgatását kérő volt pilóta egy dokumentumfilmben nyilatkozott arról, hogy mi történt, és hogy szerinte biztos, hogy Kennedynek ezért kellett meghalnia.

"Tudott az idegenek létezéséről. És ki is akarta szivárogtatni, kerül, amibe kerül. Azzal azonban nem számolt, hogy ezzel rengeteg ellenséget szerez magának" - állította.

Szinte biztos, hogy a CIA ölte meg. Oswald - akit igazi merénylőként ismer a történelem hivatalosan - csak egy bábu volt, aki végül elvitte a balhét.

Valójában csak ki akarták iktatni, hogy ne szivárogtasson ki semmit az idegenek létezésével kapcsolatosan.

Arról már korábban is rengeteg pletyka látott napvilágot, hogy Kennedy nagyon sokmindenről tudhatott.

Az államok fejeként nagyon is érdekelte, és felelősséggel töltötte el, hogy tudja azt, hogy mi van odakinn, és miért kell ezt pontosan elhallgatni a világ elől. Nem élte meg végül a Holdra szállást sem, amiről annyit beszélt.

Ha megélte volna, nagyon valószínű, hogy rengeteg olyan információt tudnánk ma arról az akcióról is, amit ma nem mondanak el. A Holdra ugyanis rejtélyes módon néhány Apollo-missziót leszámítva soha nem mentünk vissza.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés kennedy titktos akták


Megtekintések száma: 53765





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet