John Glenn asztronauta megrázó beszámolója: "Mindenhol ott vannak az égen!"

2023. július 4., kedd




Az első Földet megkerülő asztronauta vallomása lehet a bizonyíték az idegenek létezésére.

Az amerikaiak közül harmadikként jutott el a világűrbe, és ő volt az első, aki nem szuborbitális repülést hajtott végre, hanem 1962 februárjában a Friendship-7 (Mercury-Atlas-6) fedélzetén megkerülte a Földet.

1998-ban a Discovery űrrepülőgép (STS-95) programjában ugyancsak részt vett. 

John Glennel is aláíratott a NASA egy titoktartási egyezményt, hogy bármit, amit kint lát, nem árul el senkinek és semminek.

Ezt a NASA mindig is nagyon szigorúan vetet, és az amerikai űrügynökség tudta, hogy van az űrben odakint valami, amiről jobb, ha senki sem beszél, míg fel nem tárják részleteiben.

Az emberiség ugyanis nem volt akkoriban - sem most - felkészülve ezekre a "válaszokra".

John Glenn egyik beszélgetése a CAPCOMMAL azonban midnent elérul, és bizonyítékul szolgálhat arra, hogy az űr eleve lakjott volt, amikor az emberiség kitette oda a lábát.

És ez a hátborzongató titok egyik része, amit próbálnak a mai napig titokban tartani a globális pánik elkerülése és megelőzése miatt.

Amikor John Glenn az űrben a misszióját végzete, a CAPCOM felé jelentést tett, és ez a jelentés megdöbbentően szokatlan volt.

Elmondta, hogy az űrmodul körül, a távolban apró, részecskeszerű valamiket lát. Hozzátette, hogy ezek a részecskék időnként mintha világítottak is volna.

"Soha nem láttam még ehhez foghatót" - tette hozzá.

"Olyanok, mintha kapszulák lennének, korong alakúak és felém tartanak" - folytatta a jelentést.

John Glenn egyre nyugtalanabb volt, a részecskék, vagyis ezek a fényes valamik a modul köré gyűltek, és ezt el is mondta. Mindössze néhány méterre voltak már tőle, és akármerre nézett, körülötte mindenfelé ilyenek voltak.

A CAPCOM központja arra kérte az űrhajóst, hogy írja le, érez-e valamiféle interferenciát, vagy bármilyen fajta ütközést ezekkel a kis, fénylő kapszulákkal.

John Glenn elmondta, hogy nem, nem ütköznek, azonos sbességgel haladnak, ahogyan a modul is halad, mintha követnék őt.

Hozzátette, hogy több ezret lát már maga körül, és olyan, mintha a modul körül forognának

Ekkor már nem érkezett válasza központtól, szándékosan vagy véletlenül, de egy kis időre megszakadt a kapcsolat. Nagyon sokan úgy tekintenek erre az egészre, mint az idegenek bizonyítékára.

Mások azt gondolják, hogy ezek a részecskék talán az űrszerkezet körül, vagy abból szivárgó gázok, vagy üzemanyag megfagyott kristálydarabkái.

Az ügy sohasem lett részletesebben kivizsgálva, vagy ha ez megtörtént, akkor az teljes titokban folyt, és John Glenn nem igazán beszélhetett róla.

Akármit is látott, sokan meglehetősen furcsa beszámolónak tartják, annál is inkább, mert napjainkban is számoltak be hasonlóról az ISS körül, ezekről pedig bebizonyosodott, hogy nem az űrállomásról származó részecskék alkotják azokat...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 54802





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet