John Holdren, Barack Obama egykori tanácsadója is beismerte a chemtrailezést?

2021. december 29., szerda




Egy riportban erősítette meg mindazt, amit a chemtrail elméletről beszélnek az emberek.

Amerika tényleg véglegesen beismerte a chemtarilezést? Barack Obama egykori tudományos tanácsadója legalábbis olyan dolgokat mondott, mely ezt erősíti.

vagyis az emberek feje fölött olyan vegyianyagokat szórnak ki, melyekről titokban ők maguk is tudják, hogy nagyon károsak az egészségre.

Holdren valóban a geoengineering technológiájáról beszél, viszont annak is jórészt a lehetséges veszélyeit emeli ki.

Egyértelműen azon az állásponton van, hogy tudományosan vizsgálni kell annak lehetőségét, hogy végszükség esetén például a napfény egy részét visszaverő aeroszol-részecskéket juttassunk ki az atmoszféra legfelsőbb rétegeibe, de felhívja a figyelmet arra, hogy az időjárás egy annyira komplex rendszer, hogy nem tudjuk, egy ilyen beavatkozás vajon hatásos lenne-e, lehet, hogy csak csepp a tengerben, de az is lehet, hogy az utolsó csepp a pohárban.

Semmit sem tudni arról, szerintük, hogy vannak-e káros hatásai ennek az egésznek.

Azt is hozzátetet, hogy ezzel önmagában a problémát nem lehetne megoldani, de az emberiség nyerhetne egy kis időt.

A nyilatkozatai korábban soha nem utaltak arra, hogy ezek folyamatban vannak-e, vagy a jövő egy programjának részei, de sokan azt gondolják, hogy ez már rég zajlik a háttérben.

Dennis Kucinich képviselő, aki a hívők szerint 2008-ban a kongresszus elé terjesztett törvényjavaslatában elismerte a chemtrailt, mi több, a tudat-, és időjárás módosító, valamint földrengéseket mesterségesen előidéző szerkezetek jelenlétét az amerikai hadseregben.

A kongresszuson azonban nagy volt a nyomás ezután, és a média is felfigyelt rá, ezért töröltette a kérdéses részeket.

Az amerikai oldalról végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni David Keith-et, akit a chemtrailesek alapfilmjében is bemutatnak, és úgy állították be, mint a folyamatban lévő geoengineering legnagyobb zászlóvivőjét.

Állításuk szerint a 2010-es AAAS (American Academy of Arts and Sciences) konferencián kijelentette, hogy törvényi felhatalmazással permeteznek minket úgy, hogy közben nincsenek tisztában a veszélyeivel.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen rejtélyek összeesküvés chemtrail


Megtekintések száma: 124974





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet