Jól nézd meg ezt a felvételt, és emlékezz vissza szeptember 11-re!

2017. június 12., hétfő




A mérnökök már évek óta erről beszéltek, de a kormány nem hitt nekik!

Északnyugat Kína fővárosának, Lanzhounak az egyik hatalmas felhőkarcoló épületének a kigyulladása alaposan felhívta magára a figyelmet.

Nem csak azért, mert csak sokára sikerült megfékezni a tüzet, hanem mert eközben gyakorlatilag teljesen leégett az egész, és több órán át állt lángokban az épület acélszerkezete.

A tűz 12:20 perckor keletkezett, és a tűzoltók hivatalosan 1:50 perckor jelentették be, hogy a tüzet sikerült megfékezni, vagy legalábbis kontrollálni.

Az eset bizonyos körökben nagyon nagy visszhangot kapott, mivel sokak párhuzamot vontak az épület tüze, és a 2001 szeptember 11-én bekövetkezett terrortámadás között.

Hogy miért is? A tűz, és az acélszerkezet miatt...

Ugyanis a mérnökök már évek óta sulykolják azt, amit a kormány rendre nem akart tudomásul venni a több ezer ember életét követelő tragédia kapcsán: mégpedig azt, hogy az ikertornyok acélszerkezetének nem lett volna szabad megolvadniuk a tűz során.

Az épületeknek így nem lett volna szabad összedőlniük sem. Még akkor sem, ha két repülőgép súlyosabban rongálta meg a tartószerkezetet, mivel ez sűrű hálóként szőtte át a World Trade Center tornyait, érthetetlen, mégis mi okozta az összedőlést.

De lássuk csak, mivel etették az embereket a hivatalos, kormány által pénzelt kutatások eredményei annak idején: az adatok szerint az ikertornyok összeomlásának eredendő, avagy végső oka a repülőgépek becsapódása és a nyomukban keletkező „heves” tűz volt; illetve a gravitáció.

A repülőgép meggyengítette egy ponton az acélszerkezetet, a tűz meggyengítette a sérült rész környékét, majd e gyenge ponton elindult a "palacsinta"-dominó: a felső blokk "zuhanni" kezdett, így az alatta lévők összeomlottak.

Ám az acélszerkezet egyáltalán nem gyengült meg. Főleg nem egyenletesen - hivatkoznak rá a mérnökök a tragédia óta folyamatosan.

Egyetlen eset nem történt még a történelem folyamán az ikertornyok ellen elkövetett merénylet óta, sem azelőtt, hogy tűz következtében dőljön össze acélszerkezettel rendelkező felhőkarcoló, vagy épület...

Elgondolkodtató, nem?

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés eltitkolt tények szeptember 11 wtc 911


Megtekintések száma: 162303





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet