Jön a brüsszeli elit bukása, és az árnykormány elszabadulása?

2018. március 5., hétfő
Egyre többen félnek attól, hogy a valódi háttérhatalom megmozdult a világ mögött. Jöhet a végső népességredukáló protokoll?

Az Európai unió saját demográfiai és gazdasági összeomlásába fullad. Ezt ma már sokan tényként kezelik, és bizonyosak abban, hogy egy összeomlás előtt vagyunk, méghozzá közvetlenül.

Nemrég ugyanis napvilágot látott a hír, hogy az EU akár már néhány hónapon belül összeomolhat. 

Nem tudni még, hogy ez egy polgárháborúba torkolló demográfiai összeomlás lesz, vagy az euró roskad úgy össze, hogy gyakorlatilag becsődöl az egész euró övezet.

Az biztos, hogy az EU-nak át kell alakulnia valamivé, vagy a körülötte és benne kialakult folyamatok véglegesen felszámolják majd belülről.

Sokak szerint korábban már felvetett megoldások jöhetnének szóba, mint az Európai Egyesült Államok létrehozása, mely a háttérhatalmi elit célja is egyben.

Ez ugyanis egy egységes, nemzetek felett álló hatalmat hívna életre, ami az Új Világrend egy újszülött "blokkja" lenne, mely hamar világszintűvé nőhetné ki magát.

A világ folyamatait mindig is egy egybefüggő sötét árnykormány irányította, és irányítja most is.

Ez az árnykormány pedig mozgolódik...

Az európai bevándoroltatással nem csak Európa népességcseréje a cél, hanem az, hogy az Eu eredeti lakosságát leredukálják, azaz ez az egész egy irányított népirtás.

Az iszlám elleni harc és a harmadik világháború fogja megalapozni az egész bolygó felett uralmat élvező Új Világrendet. 

Az iszlám szélsőségektől sújtott Európa, és a világ országai önként fogják feladni szabadságukat a biztonságért.

Az Agenda 21 néven ismert protokoll tehát már zajlik, kevésbé észrevehető módszerekkel, mint ahogyan azt korábban gyanítani vélték.

Hogy mi lesz a vége, és mi fog Európa helyén lenni 5-10 éven belül, az pedig csak rajtunk áll, és azon, hogy a nemzetállamok képesek lesznek-e ellenállnia végsőkig a háttérhatalom aljas terveinek.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés európa politika új világrend háttérhatalom


Megtekintések száma: 76107

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet