​Jön a Nagy Felfedés, az idegenek fogják meggyógyítani a betegségeinket

2022. május 13., péntek
Megdöbbentő dolgot állít a világ leghíresebb médiuma.

Szerinte a földönkívüliek látogatásának küszöbén állunk, hamarosan véget vethet minden létező betegségnek.

Nemrégiben a világ egyik leghíresebb parafenomén médiuma kijelentette:

“Van némi valószínűsége annak, hogy egyes energiáimnak földönkívüli kapcsolatai vannak.”

Az elmúlt két hónapban Uri Geller arról b eszélt, hogy az idegenek már itt vannak, és arra készülnek, hogy felfedjék magukat az emberiség előtt, és hogy a NASA-nak fel kell készülnie a “felsőbbrendű lények tömeges inváziójára”.

Úgy tűnik azonban, hogy Uri Geller talán a legvégére tartogatta az idegenekkel kapcsolatos legjobb kinyilatkoztatását.

“Kedves barátaim, aki ma gyerekként megszületett, földönkívüliekkel fog találkozni, akik megtanítanak minket minden betegség kiirtására,” – mondta Geller.

Sokak számára ez jó hírnek tűnhet a földönkívüliekkel kapcsolatban, különösen ezekben az időkben, amikor az emberiségnek segítségre lenne szüksége a világjárvány és számos más betegség ellen, és bizonyos országokban az emberek nyitottabbnak tűnnek a “nem szokványos” kezelésekre, mint amit az orvosok képesek nyújtani.

Mi lehetne szokatlanabb, mint az űrlények egészségügyi tanácsai?

“Az emberek várható élettartama nagyjából 220 évre fog emelkedni,” – jelentette ki Geller.

Tehát Uri Geller eltávolodott a hagyományos pszichikai jóslataitól (bár 2022-re készített néhányat), a trükköktől, amelyeket más mágusok annyira szeretnek leleplezni, és a földönkívüliekkel kapcsolatos szörnyű figyelmeztetésektől, és néhány jó hírt próbál megosztani azokról a lényekről, akiknek talán a képességeit köszönheti, és amelyek híressé tették.

Lehet, hogy ez végre Uri Geller nagy pillanata?

Vajon végre ő lesz a földönkívüliek nagykövete, akik esetleg kiválasztották őt?

Andrija Puharich amerikai parapszichológus kutató – aki megszervezte Geller képességeinek vizsgálatát az USA-ban – 1974-es Uri című könyvében arról ír, hogy Gellert és őt a Hoova nevezetű bolygó kompjúterizált lakói választották ki a közvetítőiknek.

“Több mint egy különlegesen tehetséges médium, Geller egy nagykövet, akit földönkívüliek küldtek (a Spectra nevű űrhajóról, amely mintegy ötvenháromezer fényévnyire található), hogy felkészítse a földieket bolygójuk meghódítására.”

A szkeptikusok, akárcsak a néhai James Randi, minden bizonnyal gúnyolódni fognak azon, hogy Gellert “kapcsolattartónak” nevezik egyesek. A lényeg ismét az állítás bizonyítása lenne.

Ahogy mondani szokták: “A puding próbája az evés”.

Vagyis ha igaza lesz Uri Gellernek, az hamarosan kiderül.

Forrás: ÚjVilágtudat


Megtekintések száma: 33817

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet