Kadhafi: Ha kinyírtok, fél Afrika el fog indulni Európa fele!" Az USA titkos inváziója Európa ellen

2022. június 10., péntek




Valójában az amerikai pénzrendszer és a dollár hatalmon tartása okozta a nyugati civilizáció hanyatlását, és a Közel-Keleten dúló káoszt, ami felfalja a világot?

Félelmetes betekintés a világkormány vörös függönyei mögé! VÉGIG TUDTÁK, hogy ez lesz a vége!

Az elmúlt 50 év bizonyítja, hogy az USA bárkiből ellenségképet csinál, majd félreállítja, aki a dollár hatalmát fenyegeti!

Amerika ha valakit kikiált nagy gonosznak, annak az élete és a sorsa, politikai karrierje onnantól kezdve meg van pecsételve, ha ártatlan, ha nem.

Egy bűne ugyanis az USA szemében már biztosan van: szembeszáll az amerikai pénzhatalmi hálózattal, és annak kőkemény érdekeivel, melyek a dollárt, mint egységes világvalutát védik.

Ha Amerika kezéből a dollár vezető szerepe kicsúszik, akkor elveszti szuperpozícióját a gazdasági és pénzügyi világban.

Ezt pedig minden áron meg akarja őrizni.

MINDEN ÁRON!

Saddam Husseint is egy ilyen nagy gonosznak kiáltotta ki, holott ma, ennyi év elteltével a területen élők visszasírják az ő idejét.

Az ő uralma alatt ugyanis nem volt terrorizmus, és egy viszonylagos béke uralkodott a térségben.Amerika játszmája így működik:

Egyszerűen nem hagyják, hogy egy egységes és tartós béke, egy stabil hatalom alakuljon ki a Közel-Keleten. Ha ugyanis ez megtörténne, elindulna az ottani térség gazdasági felvirágzása.

Ugyanez történt Líbia és Kadhafi esetében is...

Kadhafi szembe akart szállni a dollárral, és egy petrodollárt akart létrehozni. A Wall Streetről ezután parancsba adták, hogy Kadhafinak buknia kell, és el kell tüntetni a Föld színéről is...

Egy időben, pont Hussein idejében is jobban állt az iraki dínár, mint az amerikai dollár. Aztán huss, Saddam kiiktatása, totális káosz generálása, és volt, nincs fenyegetés a dollárra nézve.

Egy kizsigerelő pénzügyi diktatúra van demokráciának, és csillagos sávos csodának álcázva a világ előtt, miközben ők valójában egy gazdasági gyarmattartó nemzet.

De eljön majd a nap, amikor erre tényleg és végérvényesen rá fog döbbenni a világ.

Az lesz a történelem legnagyobb leleplezése...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika botrány usa kadhafi


Megtekintések száma: 168901





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet