Kalergi-terv: a svéd nőket otthon elvégezhető abortuszra ösztönzik, miközben menekültekkel telepítik be az országot!

2018. május 23., szerda




Népességcsere zajlik, az eredeti lakosság tudta nélkül?

Zajlik a Kalergi-terv által vezérelt totális népességcsere?

Vészjósló dolgok és folyamatok zajlanak Svédországban, a meghatározott politikai elit által.

A 24.hu beszámolója szerint Svédországban a 90-es években kezdték el alkalmazni a műtéttel nem járó abortuszt, 2017-ben már az eljárások 97 százalékát ezzel a módszerrel végezték. 

A művi terhességmegszakítás gyógyszeres formáját egyre többen végzik otthon, legalábbis egy részét.

Svédországban a terhesség 18. hetének végéig engedély nélkül végezhető el az abortusz, a 22. hétig pedig engedéllyel. Svédországban tavaly 36 161 abortuszt végeztek el (minden 1000 nőre jut 20 abortusz), 2016-ban ez a szám 38 177 volt, 2015-ben pedig 37 205.

Ez az egész azért nagyon érdekes, mert mindeközben folyamatosan töltik meg Svédországot bevándorlókkal, és az elmúlt években több ezren kerültek a határaikon belülre.

A Kalergi-tervről már több esetben is beszéltünk.

Egy rettegett tervet akarnak megavlósítani a politikai elitben, melyet annak idején a 20. században egy szabadkőműves gróf és újságíró vallott és hozott létre. Szerinte eljön majd az idő, amikor a legyengült korcs fehér faj felett át kell vennie egy egységes tiszta vérű fajnak a hatalmat.

A multikultiralista propaganda nagyon ügyesen leplezi mind a mai napig a népvándorlás, vagyis inkább népvándoroltatás valódi okait.

Ő volt Richard Coudenhove-Kalergi.

1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének. 

Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a Pán-Európai Mozgalmat szétverték, de a második világháború után új erőre kapott.

A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés európa politika menekültek bevándorlás kalergi-terv


Megtekintések száma: 25743





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet