​Kalergi-terv: lényegében eladták a kontinenst - ebben Merkel és Juncker is benne volt...

2020. február 8., szombat




Az úgynevezett Kalergi-tervről mindenki tudott, még Merkel is, és Juncker, aki ha kellett, egyszerűen félrenézett a kínos döntéshozási pillanatokban.

De a cinkosok között bűnös aki hallgat...

A mesterségesen előidézett népvándorlás tudatos tervezés eredménye azért, hogy Európa arculata, lakosságának összetétele gyökeresen megváltozzon.

Richard Kalergi a háttérből működve győzte meg Európa döntéshozóit az európai integráció végrehajtásáról. Már 1922-ben megalkotta a Pán-Európai Mozgalmat, amelynek célja az Új Világrend létrehozása volt. Ennek a világrendnek a vezető hatalmai az Egyesült Államok és a vele szövetséges föderális államok.

Kalergi tervének a lényegét a „Praktischer Idealismus” című könyvében fejtette ki.

Eszerint a jövő Európáját nem az óvilág őshonos népei népesítik be, hanem egyfajta alacsonyabb rendű embertípus, amely a különböző emberi fajok kikényszerített keveredésének a nyomán jön létre.

Kalergi szerint Európa népeit sárga-mongoloid népekkel és a harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy önazonosság és etnikai hovatartozás nélküli, gyökértelen és soknemzetiségű kevert lakosság, amelyen a hatalmi elit könnyűszerrel tud uralkodni.

Ez sajnos megvalósulni látszik a napjainkban.

Alig néhány generációváltáson belül egész Európát túszul ejti ez a párhuzamos társadalom.

Lényegében eladták a kontinenst...

OSZD MEG másokkal is4


Megtekintések száma: 83585





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet