Kaliforniában UFÓ invázió volt? Mindezt filmre is vették!

2018. január 9., kedd
Olyan eseménysoroztat rázta meg a térséget, mely Roswellhez fogható… Mi is történt valójában?

Nemrég valami olyan égi jelenségsorozatot láttak Amerika felett, egész pontosan Kalifornia régiója felett, ami minden embert, de még a tudósokat is gondolkodóba ejtette.

A sokat tapasztalt ufó szakértők, szintúgy a szkeptikusok magyarázat nélkül maradtak.

Egyesek Roswellhez hasonlították a dolgot, mivel legalább olyan horderejű dologról van szó, mások szerint a Főnix fényjelenséghez hasonlították. Egy biztos: a vidéken rengetegen azt gondolták, hogy egy földönkívüli invázió van készülőben.

A felvételeket egy Kaliforniában élő lakos készítette Long Beachen.

Az ijesztő felvételen olyasmi látható, ami eléggé elgondolkodtató és egyben rémisztő is.

Ha fényes nappal, a legjobb technikával felszerelt és legveszedelmesebb fegyverekkel rendelkező nagyhatalom területe felett ilyesmi történhet szinte észrevétlenül, vajon mi zajlik a világ más pontjain?

Egyértelmű: valamiféle invázió, vagy tömeges megfigyelés nem evilági erők és lények által – esküsznek rá sokan.

A szemtanú részletesen leírta a dolgot.

Először csak a távoli fényfoltot vette észre, de amikor ránagyított, elállt a szava. Egy jókora fényes foltból rengeteg kisebb fénypont bukkant elő zsinórban.

A kis fénypontok hármasával érkeztek és végig tartották az alakzatot, vagyis egy-egy objektumhoz tartozhattak, amelyeknek háromszög alakja volt, a fények pedig alighanem a csúcsaikon helyezkedtek el.

Olyan volt, mintha valamiféle anyahajó lett volna több kicsi ufóval. Azonban mivel a nagy folt csak infravörös tartományban volt látható, sokkal inkább lehetett egy kozmikus portál, melyen át az idegen tárgyak a légkörbe özönlöttek.

Félelmetes belegondolni, hogy az idegenek azt tesznek a légkörben, amit csak akarnak. Normál helyzetben, ha az USA felett ilyesmit észlelne a nemzetbiztonsági hivatal, vagy a NASA, vagy bármilyen ezzel foglalkozó szerv, pillanatok alatt vadászgépek tucatjai teremnének a helyszínen.

Kivéve persze, ha már tudnak a dologról és beleegyezésüket adták hozzá… Ez azért elgondolkodtató… Talán mégis igazak a titkos, földönkívüliekkel kötött paktumról szóló mesék?

Ki tudja… Mindenesetre egyre több olyan jelentés érkezik, miszerint idegen tárgyak egyre csak ellepik a bolygónk légkörét.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány ufó ufók idegen idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 30132

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet