Kanada vezető atomfizikusának megdöbbentő kijelentése a földönkívüliekkel kapcsolatban Ez állhat a háttérben?

2022. június 29., szerda
Stanton Friedman szerint veszélyben vagyunk.

Kanada egyik legjobb atomfizikusát szólaltatták meg korábban az idegenekkel kapcsolatos dolgokban, aki meglepő, már-már megdöbbentő dolgot mondott.

Azt állította ugyanis, hogy az idegenek már régen itt vannak a Földön.

Ez nem csak azt foglalja magában, hogy rendszeresen látogatnak minket a földönkívüli járműveikkel, de már az emberek között is ott vannak az utcán.

Különféle álruhákban az embertől egyáltalán nem lehet őket megkülönböztetni.

Egyrészt mert hasonlítanak is hozzánk, mivel ők is humanoidok, és különleges, emberbőr ruhát fejlesztettek ki az évszázadok során. Elvegyülnek köztünk, anélkül hogy az átlag földlakó tudna róla.

Azonban Stanton Friedman szerint az idegeneknek itt tartózkodásának komoly okai és következményei vannak, és lesznek. Szerinte az idegenek arra várnak, hogy át vehessék idővel a bolygó felett az irányítást.

Nem véletlen vannak jelen. A kormányok tudnak róluk, és ahogyan azt már több hír kapcsán is elmondták, egyfajta igazság embargót kötöttek velük, melynek értelmében nem hozzák nyilvánosságra az idegenek létezését.

Az idegenek látszólag békésen működnek együtt, de csak a megfelelő stratégiai pillanatra várnak.

Firiedman több olyan korábban nyilvánosságra hozott CIA fájlra hivatkozik, melyek alátámaszthatják a véleményét.

Az idegenek meg akarják állítani az emberiséget abban, hogy más bolygókat is kolonizáljanak, és efelett a bolygó felett is hatalmi befolyást akarnak.

Lassan, és biztosan szövögetik tervüket ellenünk.

Egy gonosz, veleéig romlott megállapodást kötöttünk velük annak idején, hogy a technológiájuk egy részét felhasználhassuk, és fejlődhessünk. Ennek azonban nagyon komoly ára lesz, mert az idegenek befolyást akarnak, és fognak is szerezni a Föld felett.

Az atomfizikus azt is elmondta, hogy meggyőződése, hogy az a nagyhatalom, vagy ország lenne képes a maga uralma alá hajtani a bolygót, amelyik elsőként el tudja teljes mértékben sajátítani az idegenek technológiáját a gyakorlatba teljes mértékben megvalósítható módon.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen összeesküvés eltitkolt tények idgeenek földönkívüli technológia


Megtekintések száma: 263847

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet