Kannabisz-bor: ez lesz az új őrület?

2017. november 24., péntek




Ilyen még nem volt. Itt van a kannabisz bor, kettő az egyben hatóanyaggal.

Tudod, hogy mit jelent igazán az, hogy az élvezetek halmozása? Hát most megtudhatod.-

Egy olyan réspiacra sikerült egy vállalatnak betörnie, amire egyelőre még nem nagy a kereslet, de a jövőben sokan robbanásszerű érdeklődésre számítanak.

A Canna Vine nevű készítmény elképesztően zöld, nem véletlenül: marihuána az alapanyaga, és rengeteg benne a hozzá köthető hatóanyag.

Gyakorlatilag egy kannabisz borról van szó, ami a High End Weed legújabb terméke.

És hogy hogyan készíti a forgalmazó cég ezt a borkülönlegességet?

A szőlő erjesztése során, amikor a cukor alkohollá válik kivonja a THC-t a kenderből, ezért alacsony hőmérsékleten művelik ezt a folyamatot, megspékelve jó sok gramm fűvel. 

Az eredmény 9 hónap harmonikus érlelés után az egyedi ízvilágú nedű, ami enyhe pszichedelikus hatást vált ki fogyasztójából.

persze azonnal óriási az érdeklődés hazánkban is, legalábbis egyes közösségi médiában elejtettr eakciókból ezt lehetett leszűrni. Ennek ellenére el kell hogy keserítsünk, egyelőre hazánkban a drogtörvény miatt nem lehet forgalmazni.

Csak Kaliforniában kapható a csodabor, méghozzá orvosi vénnyel lehet hozzájutni és az ára is borsos, ugyanis 120-400 dollár között áll meg egy fél üveg.

Vagyis meg kell fizetni az árát, és ha ettől akarunk" becsiccsenteni", talán nem a legköltséghatékonyabb módjáűt választjuk.

érdekes és egyre növekvő egyébként aza tendencia, hogy a kannabisz és a THC keratívan ételekben, és egyéb etrmékekben tűnik fel, ugyanis a tudomány mára kezdi elismerni, hogy számtalna jótékony hatása van.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen egészség életmód kannabisz


Megtekintések száma: 71760





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet