Kannabisz olaj áttörés: rákos csecsemő gyógyult fel a kezelést követően!

2018. november 4., vasárnap




A 8 hónapos csöppség agydaganattal küzdött, mely teljesen felszívódott a kezelés végére. A gyógyszeripar elég sajátosan állt az esethez!

A kannabisz olaj mára már bizonyítottan rákmegelőző hatású, és képes még a kifejlődő rákos sejtek ellen is felvenni a küzdelmet. Ennek ellenére a gyógyszeripar nem használja, legalábbis néhány kísérleti klinikai teszten kívül nem sok minden történik ez ügyben.

Az agydaganatok kannabisszal való kezeléséről pedig hallani sem akarnak. Talán nem véletlenül...

Pedig egy vaskalapos orvos, Dr. William Courtney véleménye is teljesen megváltozott, amikor látta, hogy egy 8 hónapos, agydaganattal küzdő baba szervezetével mit képes művelni a szer.

Mivel a babának esélye sem lett volna, mivel az agydaganatok a legagresszívebb daganatok, ezért kemoterápiát javasoltak a szülőknek, és barbár műtétek sorát. És még így is nagy valószínűséggel meghalt volna a baba. Igen ám, de az apa kitalálta, hogy kezeljék kannabisz olajjal a gyermeket, mert ez lehet az utolsó esélye.

Az orvos vonakodva ment bele, mert nem hitte, hogy használni fog, hiszen neki is azt tanították, hogy a kannabisz olaj káros és haszontalan.

"A baba cumiját kannabinoid olajjal kenték be naponta kétszer, emelve a dózist. Két hónapon belül drámai volt a tumor csökkenése, elég annyira, hogy az onkológus is beleegyezzen abba, hogy folytassák az alternatív kezelési terápiát" - nyilatkozta később megdöbbenve.

A daganat alig négy hónap elteltével teljesen fel is szívódott, és a baba tumormentessé vált. Összesen 8 hónap kellett a teljes regenerációhoz, amikor is a laborvizsgálatok alapján is tumormentes volt a pici.

A gyógyszeripar az esetet megpróbálta természetesen a szőnyeg alá söpörni, azt állítva, hogy a gyermek a rejtélyes öngyógyulás eseteibe tartozik, vagyis nem maga a kannabisz olaj, hanem a saját szervezete gyógyította meg önmagát. Dr. Courtney elmondása szerint az a baj a gyógyszeriparral és a modern orvoslással, hogy az onkológia és a rákkezelés majdnem 50 éve semmit sem változott szinte.

Ugyanazokkal a barbár, hihetetlenül mérgező eljárásokkal és szerekkel dolgoznak. Sokszor nem is a rákba, hanem a kemoterápiába halnak bele a betegek.

A modern gyógyászat görcsösen ragaszkodik a szabadalmaztatott gyógyszerekhez és vegyi koktélokhoz, mivel abból óriási pénzeket tud bezsebelni, de a természetes, termeszthető alternatívák ebbe "belerondítanak".

Valami azonban az elmúlt években megindulhatott, mivel egyre több országban legális a kannabisz, főleg orvosi fogyasztásra. A teljesség igénye nélkül: Ausztriában, Svájcban, Spanyolországban, Portugáliában, Belgiumban, Hollandiában, Peruban vagy épp Mexikóban, Kanadában, Csehországban, Franciaországban és Izraelben is.

Rengeteg kutatás és klinikai teszt igazolja a kannabisz létjogosultságát az orvostudományban. Az állatkísérletek során kétféle májrák tumorjai húzódtak vissza a kannabisz olaj hatására.

Remélhetőleg az elkövetkező évek és évtizedek eldöntik a kérdést a kannabisz javára, és nem kell a jövőben ennyi embernek rákban meghalnia, és vége lehet a gyógyszeripari önkényuralomnak.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség orvostudomány életmód kannabisz


Megtekintések száma: 44048





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet