Kannabisz olaj: ezért nyomja el a gyógyszeripar, és nem beszélnek róla!

2017. június 16., péntek




Ez lenne a marihuána nagy titka? Tényleg csodaszer, melyet eltitkol a gyógyszermaffia, hogy maximalizálja a profitját, és gyógyszerfüggőségben tartsa a betegeket?

Napjainkban úgy tűnik, kezd széttörni az a gát, mely visszatartja a világ legnagyobb csodáit. Azokat a csodákat, melyek természetes anyagokként találhatóak mega természetben, és képesek lehetnek a legkülönfélébb, ma még gyógyíthatatlan betegségek ellen nagyon jó hatásfokkal fellépni.

Többféle ilyen természet adta ajándék van, mint például a sámánok itala, az ayahuaska főzet, vagy az egyik legvitatottabb növény, a kannabisz.

Ma újra van remény arra, hogy széles körben alkalmazható legyen az orvoslásban, sőt, Amerikában ennek már komoly prominens folyamatai zajlanak. De nem volt ez mindig így, ugyanis a különféle érdekeltségeknek nem állt módjukban az, hogy a kannabisz elterjedt legyen.

És ez nem véletlen, ugyanis piszkok játszmák folynak a háttérben mindazért, hogy az emberek ne tudjanak arról, hogy léteznek a betegségekre természetes alternatívák.

A marihuána használatával kapcsolatos legkorábbi feljegyzések az időszámítás előtti 3. évezredre tehetők.

Az 1800-as évek közepétől az 1940-es évek közepéig Amerikában és Európában is gyógyszerként és gyógynövényként tartották számon. Mivel a 20. század elején kezdődő és az 1970-es évekig tartó folyamat során a világ számos országában jogilag korlátozták a marihuána birtoklását.

Mindezt annak ellenére tették, hogy az orvosok már akkor komoly eredményeket tudtak felsorakoztatni a növény mellett.

Hatóanyagainak állatkísérletekben megfigyelt, rákellenes hatását Munson és munkatársai már 1974-ben felfedezték, de klinikai tesztekre a 90-es évekig kellett várni.

Sokak szerint nem véletlen, hogy a kannabisz kutatása megfagyott az időben, és néhány évtizeden át semmit nem haladt előre, mivel a gyógyszeripar, mely szintén a 70-es években kezdte magát igazán csúcsra járatni, feltett céllal tiporta el.

A gyógyszeripar ugyanis minden ellen fellépett, ami természetes alternatívát jelenthetett az emberek és betegek számára.

Már 1924-ben megkezdte az egyik legnagyobb orvosi ámokfutását Morris Fishbein, az AMA - Amerikai Orvosi Társaság - élére kinevezett szakember, aki nyíltan ellene volt ezeknek a természetes szereknek, mivel nem hoztak profitot, és veszélyeztették a piacot.

A természetes összetevőkkel egy óriási baj volt ugyanis: nem lehetett szabadalom alá helyezni. vagyis képletesen szólva nem nagyon lehetett levédetni és pénzt csinálni belőle.

Sokak szerint maga a penicillin lehetett az egyik fő mozgatórugója az AMA ámokfutásának.

A penicillin első kísérleti felhasználására az oxford-i Radcliffe kórházban került sor. Emberi beteget a világon először 1942. március 14-én John Bumstead és Orvan Hess kezelt sikeresen penicillinnel.

Tudták, hogy ezzel őrületes pénzeket kaszálhatnak, de csak akkor, ha minden természetes alternatívát ellehetetlenítenek, eltakarítanak az útból. Ezek ugyanis veszélyeztették a profit realizálását, ráadásul a penicillinbe addigra rengeteg pénzt öltek Ezerrel pörgött a marketing, a reklámok és a kampány, no meg egy széleskörű lobbi a gyógyszer mellett.

Sokak rávilágítanak arra, hogy a több évtizede elindított folyamat napjainkban is tart, és a gyógyszeripar azon van, hogy a függőséget okozó gyógyszereiket tukmálja az emberekre, és közben a betegeknek eszükbe se jusson más alternatívák után kutatni.

A kannabisz újabban előtérbe kerülhetett ismét, és rendkívüli eredményeket értek el vele az orvostudomány berkeiben.

A döbbenetes eredményeket azonban már többé nem lehet a felszín alá fojtani.

Sokan azonban nem azt javasolják, hogy a kannabiszt cigarettaként tekerve szívja el a beteg, mivel ez káros a dohányzás mivolta miatt.

A gyógyhatás ugyanis akkor érvényesül, ha a hatóanyagokat nagy koncentrátumban tartalmazó kivonatot fogyasztod, vagyis a kannabisz olajat.

Az orvosok sokáig elutasítóak voltak ezzel szemben, még napjainkban is, pedig a kenderolaj bizonyítottan képes felvenni a harcot a rákkal a legtöbb kutatás szerint.

Egyesek azt állítják konkrét tapasztalatok alapján, hogy a melanomát is 60 nap alatt meggyógyíthatja ha kedvezőek a körülmények...

Mégis, mivel nem lehet pénzt csinálni belőle, mert természetes alapanyag, ezért a doktorok és az egészségügyi ipar inkább a kemoterápia védelmére kel. Igen. Egy olyan kezelést részesítenek előnyben egy természetes alternatívával szemben, amitől kihullik az ember haja, és tönkre mennek a szervei.

Egy orvos, Rick Simpson, mikor arról kérdezték, hogy valaha kereskedelmi forgalomba kerülhet-e, szintén alátámasztotta azt, hogy miért nyomja el a gyógyszeripar az egészet. Mert nincsen benne pénz:

"Nem hiszem, talán nincs is rá szükség (hogy forgalomba kerüljön). Az elkészítése egyszerű, minden tudnivaló ingyen elérhető az interneten, nem kell érte fizetni."

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák megelőzés feltáró egészség megelőzés gyógyszerlobbi kananbisz gyógyzseripar


Megtekintések száma: 183417





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet