Kannabisz olajjal mentette meg a fia életét, 2 év börtönt kapott a minnesotai anya!

2020. március 18., szerda




A gyógyszeripar hátborzongató erőfitogtatása. Avagy utána nyúlnak mindenkinek, aki fenyegetést jelenthet rájuk?

Döbbenet, hogy mik vannak. Olyan dolgok történnek a világban, mely alapjaiban rengeti meg az emberiségbe vetett hitünket.

Az emberek ugyanis képesek megbüntetni a másikat csak azért, mert az próbálja megmenteni a saját fia életét. Egy Minnesotában élő anyuka megszegte ugyan a törvényt, de csakis azért, hogy megmentse a fia életét, ami végül sikerült is neki.

Ezért cserébe a gyógyszeripari nyomásnak "köszönhetően" 2 év börtönt kapott. Kapott volna többet is, azonban azon már olyannyira felhördült volna a közvélemény - így is hatalmas visszhangja volt - hogy a gyógyszeripari nagyhatalom megijedt volna az emberek haragjától.

Angela, aki 2 gyerek édesanyja azért kapott börtönbüntetést, mert fia rohamait kannabisz olajjal kezelte, ez pedig akkor az államokban tilos volt.

A Brown család rémálma 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor fiukat Treyt- akkor 12 évesen- fejbe találta egy rögbilabda. ami traumatikus agysérülést okozott nála. Az agysérülés súlyos remegéses állapotokat hozott létre, és a fiú még magában is kárt tett a rohamok ideje alatt.

A család és az asszony ekkor döntötte el, hogy egy végső megoldáshoz nyúl: a kannabisz olajhoz.

A gyerek élete ugyanis már veszélyben volt, és a "hagyományos" orvoslás kudarcot vallott nála. Azonban Angela nem akarta elveszíteni a fiát, és mindent megtett érte.

Egy orvos barátja elmondta neki, hogy hatásos lehet a kannabisz olaj kúra, de erről nem beszél a gyógyszeripar, és vigyáznia kell, hogyha ezt az utat végig járja, mivel a gyógyszeripar hihetetlenül kegyetlenül nyomja el az ilyen eseteket, hogy a világ ne tudjon róla, hogy van hatásos eljárás ilyen esetekre.

Végül sikerült a családnak beszerezni egy kis kannabisz olajat, és elkezdte az anya kezelni vele a fiát, akinek egyre jobbá vált tőle az állapota, noha azelőtt semmitől sem javult.

Azonban nem tartott sokáig az öröm, mert az álam a gyógyszeripar nyomására hallott az esetről, és kivizsgálást, mi több, büntetést akart. Ahogy a nő visszatért Minnesotába, a fiú - Trey - iskolája feljelentette a családot, mert tudtak a kannabisz olajos kezelésekről.

Elég riasztó, hogy még mindig vannak emberek a társadalomban, akik képesek egy anyát azért feljelenteni a rendőrségen, mert az meg akarta menteni a fia életét.

A gyógyszeripar az esetben nyakig benne volt, akárcsak az állam, hiszen ez egy közös érdek volt, hogy a kannabisz olaj híre ne terjedjen, és példát statuáljanak azzal, hogy az anyát bezárják 2 évre, ezzel megmutatva: így jár mindenki, aki a gyógyszeriparból csinál hülyét.

Az anyukát letartóztatták, majd gyermekveszélyeztetésben bűnösnek találták, és 2 év letöltendő börtönbüntetést kapott. Mindezt miért is? Mert próbálta megmenteni a fiát, s közben egy olyan módszerhez folyamodott, amit a gyógyszeripar minduntalan megpróbál a szőnyeg alá söpörni.

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró gyógyszeripar kannabisz kannabisz olaj


Megtekintések száma: 81319





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet