KASZTOKBA fogják sorolni az emberiséget, globális pontrendszer alapján: eljöhet itt is!

2022. augusztus 7., vasárnap




Így fog eldőlni, ki értékes a társadalom és a hatalom számára, és ki nem! Borzalmas világ lesz, ha ez valóra válik!

Kínában be fognak vezetni hamarosan valamit, mely már tesztüzemben fut. Ez pedig egy olyan virutális, egységes pntozási rendszer, mely a társadalom jobbá tételét hivatott elérni.

Azonban a módszer és az elgondolás szinte orwelli időket idéz...

Olyan pontozási rendszer alapján sorolják ugyanis kasztokba a jövő emberiségét, mint egy számítógépes játékban. Ez fogja meghatározni, ki milyen értékes lesz a társadalom és a világ számára.

Ha valaki valami jót cselekszik, az jó pontokat jelent neki. Például társadalmi munka, jótékonykodás, és egyebek.

Ha valaki rossz dolgokat tesz, priusza van, avgy báűnözik, akkor egyre lejjebb kerül a kasztrendszerben. Ebbe viszont beletarozhat az is, hogy valakinek káros szenvedélyei vannak, avgy túl sokat lóg az interneten, túl sokat telefonál, vagy tévézik.

Sokan abban látják ennek az egésznek a veszélyét, hogy egy irányított társadalom jön létre, amit voltaképp felülről szabályoznak, egy pontrendszer alapján.

Valaki türelmesen várakozik a sorban vagy tolakszik? Átmegy-e a piros lámpánál az úttesten vagy sem? A megadott helyen helyezi-e el a szemetét vagy csak eldobja az utcán? Ilyen kérdések alapján osztályozzák majd az embereket néhány év múlva a távol-keleti államban.

Ezek midn szépnek és jónak hangzanak, de mi van ha a kasztrendszer valójában cska az Új világrend egyfajta váza? A hírek szerint ha Kínában siekrt arrat, a világ számos ponjtán bevezethetik az elkövetkező években, évtizedekben.

A legmagasabb AAA besorolást legalább 1300 ponttal kaphatják meg a felhasználók.

Ez lehet majd a Social Credit System, ami az emberiség történetének legnagyobb ilyen jellegű népnevelő programja lehet.

Mi van, ha a háéttérhatalmaknak is terve van ténylegesen ezzel a programmal? Mi lesz azokkal, akik a legalsó kasztot képviselik? Mi lesza "büntetésük"?

Egyesek szerint a program végén, néhány évtizeden belül a legalsó réteget egyszerűen “eltörlik” a Föld színéről, mivel túl kevés ponttal fognak rendelkezni, tehát nem lesznek hasznosak a társadalom számára.

A pontrendszer tehát hamarosan kiépül. Ez pedig az Új világrend lábát fogja megvetni az emberi társadalmakban.

OSZD MEG másokkal is!

háttérhatalom összeeskóvés világhatalmi elit orwell


Megtekintések száma: 198823





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet