Katasztrófa előtt: Európa-szerte több száz dzsihadista sejt van, bevetésre készen!

2018. szeptember 11., kedd
Gyakorlatilag csak parancsra várnak, hogy átvegyék a kontinens feletti hatalmat!

Visszatért a terror, vagy talán el sem hagyta Európát. Újabb terrortámadások sorozata rázta meg az elmúlt hetekben, hónapokban a kontinenst.

Nem csak Londonban voltak késelések, melyek számos alkalommal a dzsihadista sejtekhez volt köthető, de Franciaország-szerte is előfordultak hasonlók, és nemrég Párizsban következett be tragikus esemény, ahol egy késes támadó elvágta valaki torkát, majd másokat is megkéselt.

Az eset ismét emlékeztette Európát, hogy a terror már beitta magát a társadalom szöveteibe, és életre hívta a legvészesebb forgatókönyveket az európai biztonsági szakértők körében is.

Arról van ugyanis szó, hogy a dzsihadista sejtek egyszerűen párhuzamos titkos társadalmakba rendeződtek Európán belül...

Gyakorlatilag puccsolható lett az EU belülről.

Több olyan információ is napvilágot látott, melyek azt állítják, hogy a menekültek között rengeteg terrorista áramlott be, és csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy átvehessék a hatalmat.

Kevesebben vannak, minta  rendvédelmi szervek, de már nem sokáig, ráadásul több országban is képesek voltak beépülni a hadseregbe vagy a rendőrök közé.

Titokban felfegyverezték magukat, így akár nagyvárosokat is órák alatt be tudnának venni...

Ez pedig beláthatatlan katasztrófával és fenyegetettséggel járhat Európa számára.

 Franciaországban Párizs egy terrorista elosztó központ, és egy komplett dzsihadista hadsereg lehet az ottani no-go zónákban, készen állva arra, hogy belülről puccsolják meg az EU-t.

Az Eiffel-torony lerombolásáról és a város föld alatti alagút- és csatornarendszerén keresztüli megszállásáról is bezséltek a terroristák egy korábbi fenyegető felvételen.

Óriási a baj, ha a felvétel tényleg a valóságról beszél, ugyanis ez gyakorlatilag Európa vége. Ez azt jelenti, hogy hamarosan szükség lehet minden ország hadseregére, és hogy Franciaorszáég, legalábbis Párizs már elesett.

Nemcsak a franciákat fenyegetik meg, hanem a londoni Big Ben és az Egyesült Államokban található Fehér Ház elleni támadásra is figyelmeztetnek és figyelmeztettek már korábban.

A meghalt, de mégis hamvaiból Európa szívében feltámadt Iszlám Állam tehát az egész világra sokkal veszélyesebb lehet, mint eddig valaha - állítják a szakemberek és biztonságpolitikai szakértők.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek érdkees


Megtekintések száma: 40454

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet