Katasztrófa Merkel kampánylátogatásán: "Takarodj!" - kiabálták és kifütyülték!

2017. szeptember 1., péntek




A németek végre kezdenek ébredezni, és átlátni a Merkelt mosdató, migráns bűnözést elhallgató hazugságokon?

Igazi botrányba fulladt Angela Merkel egyik kampányeseménye. A németek ugyanis azt skandálták, hogy "Takarodj! Takarodj!".

A keddi kampányeseményen sokan még ki is fütyülték, így a harmadszori újraválasztására készülő politikus asszony még sohasem volt ennyire népszerűtlen.

Az egykori keletnémet területeken található Brandenburg an der Havel nevű kisvárosban is el akarták zavarni kedd este a politikájának ellenzői, akik 40 percen át szakadatlanul pfujoltak – írta meg a Magyar Idők.

Sokak szerint ez egyértelmű jele annak, hogy végre változások indulhattak meg. A merkeli politikának hamarosan vége szakad. A Wilkommenskultur teljesen megbukott. A német média szitáján pedig kezdenek egyre többen átlátni.

A médiát ugyanis Merkel talpnyalói, és a hozzá közelállók irányítják és vették meg kilóra.

Vagyis a migránsbűnözések és az állandó feszültség, a demográfiai veszély el van hallgatva az emberek elől. Ennek azonban hamarosan vége. A nemzeti érzelmű német jobboldaliak Merkelt népárulónak tartják és a német bevándorlási törvények megsértésével vádolják, amiért két évvel ezelőtt menekültáradatot zúdított Németországra.

Merkel migrációs retorikája változott az elmúlt két évben, a számolatlan terrorcselekmény és erőszakos migránsbűntettek után már képes belátni, hogy a migrációt vissza kell szorítani, de mindennek ellenére pár napja azt mondta, hogy a menekültek befogadásának elutasítása ellentétes az európai szellemiséggel, 2015 szeptemberében pedig azért indultak menekültek Magyarországon gyalog az osztrák határ felé, mert megtévesztették őket.

A németek végre ébredeznek. Egyre többen nyitják a ki a szemüket, és látják azokat a hazugságokat, melyekkel sakkban tartották a világot, és az emberek véleményét megmásították.

A közhangulat most teljesen más. ha elzavarják Merkelt, talán változás indulhat meg Európa politikájában? Mit gondoltok?

OSZD MEG másokkal is!

európa politika kataklizma bevándorlás angela merkel merkel


Megtekintések száma: 82858





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet