Katonai tiszt: holodiszkeket és ősi űrhajókat találtak az Antarktisz mélyén?

2023. március 25., szombat
Barlangokban, rejtett üregekben komplett városok tárultak a tudósok elé.

Nemrég az egész netet berobbantotta egy állítólagos magas rangú tiszt, álnéven csak Mr. Navonsky beszámolója az Antarktisz mélyén tett felfedezésről.

A jégfelszín alatt űrhajókat tartalmazó hangárakat is találtak, melyek működési elvét a mai napig nem tudták műszakilag visszafejteni, noha több millió évesek is lehetnek.

Találtak olyan “holodiszkeket” is, melyek az emberiség valódi keletkezéséről tartalmaznak információkat.

“Sikerült feltörni, megfejteni ezeket. Ha valaha széles körben nyilvánosságra hozzák, kialakulhat a káosz a Földön, az összes vallást romba döntheti.”

-állítja Mr. Navonsky.

Nem árulta el, hogy pontosan mi ez a titok, de utalt rá.

Az emberiség ugyanis szerinte nem ezen a bolygón fejlődött ki, mi csak egyfajta tenyésztelep vagyunk.

Az sem véletlen, hogy idegen szakaszok vannak az ember genetikai kódjában, melyek funkciójára a mai napig nem jöttek rá a tudósok.

Ezek kapcsolók Mr. Navonsky szerint, és az Antarktiszi űrhajókban talált holodiszkek mutatják meg, hogyan lehet ezeket “visszakapcsolni”.

Az emberiség meg van fosztva különleges képességeitől a minket egykor teremtő ősi “tervezők” által…

Mr. Navonsky azt állítja, hogy a fent említett felfedezések és titok az oka annak, hogy egyre több lezárt, a hadsereg által őrzött, tiltott zóna van ma az Antarktiszon.

Vannak olyan régiók, ahová nemhogy az embereket nem engedik be, de nem repülhet el felette semmilyen repülőjárat sem, még kutató repülők sem.

Elmondása szerint hatalmas városok nyomai vannak a mélyben, de a legtöbbje nem rom, hanem még ép komplexumok, amiken alig fogott az idő.

Testeket, földönkívüli maradványokat nem találtak, mintha csak hátra hagyták volna az Antarktiszt egykor az itt élő civilizációk.

Hogy hová távozhattak? Minden bizonnyal a csillagok közé, egy másik rendszerve – jegyzi meg sejtelmesen a magas rangú tiszt.


Megtekintések száma: 7325

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet