„Kedves NASA!” Itt a világ legaranyosabb levele egy 9 éves fiútól, az űrügynökségnek!

2017. augusztus 6., vasárnap




Az egész világot bejárta ez a levél!

Léteznek a történelemben olyan dolgok, amiket nehezen lehet csak megmagyarázni. Sőt, a legtöbben, akik ismerik a történelmet, szintén nem találnak ezekre magyarázatot.

Az Amerikai Űrügynökség - azaz a NASA - bolygóvédelmi felügyelőt keres, ez a hír nemrég jelent meg, és amellett, hogy vad találgatások kaptak szárnyra arra vonatkozóan, hogy mi is lehet a feladata majd a tisztség betöltőjének.

Annyit tudni csak, hogy a Föld idegenektől való megvédése lesz a célja, főleg mikrobiológiai szinten, azaz bakteriális fertőzésektől. A NASA-val kapcsolatban azonban a hír miatt sokan megjegyezték, hogy előre készülnek egy esetleges földönkívüli invázióra.

A hír nem is ezért fontos most, hanem azért, mert egy 9 éves kisfiú jelentkezett a betöltendő állásra.

A 9 éves Jack Davis kézzel írt levelében tájékoztatja a NASA embereit és tudósait az ambíciójáról. Leírja, hogy ugyan még csak 9 éves, de alkalmas lenne a feladatra, mivel a tesója szerint ő maga is földönkívüli.

Minden filmet megnézett már a világűrről, amit valaha leadtak, nézi a Shield ügynökei sorozatot, és tervezi a Men in Black filmeket is megnézni. Mindemellett a videojátékozásban is nagyon profi. A fiatal kora pedig azért válhat az előnyére, mert így több ideje lehet megtanulnia, hogyan gondolkodnak az idegenek.

A NASA nagyra tartotta a kisfiú jelentkezését, és meg köszönte hivatalos levélben a jelentkezését, és az egyik vezetőségi tag fel is hívta, hogy szintén megköszönje a pozícióra való jelentkezését.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen nasa megható vicces


Megtekintések száma: 302191





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet