Kék Sugár Hadművelet - egy hamis ufó invázióval egyesítenék a világ népeit?

2017. március 31., péntek
Új, rejtélyes felvételen látható valami, ami lehet, hogy nem is lenne szabad, hogy látszódjon.

Rengeteg különféle legenda, és pletyka kering minden idők egyik legtitkosabb, és egyben legátfogóbb hadműveletéről, mely az egész emberiségre óriási hatással lesz majd a jövőben.

Miről is van szó? És mit is takar pontosan a Kék Sugár Hadművelet?

A Kék sugár hadművelet egy titkos, NASA által vezetett akció fedőneve, mely során eddig be nem vetett technológián alapuló eszközök segítségével előidéznek egy mesterséges Második eljövetelt, hogy ezzel később előkészítsék a Világkormány létrejöttét.

Mint ismeretes, a Biblia többször is tesz utalást arra, hogy Jézus majd egy második alkalommal is eljön a Földre, hogy ítélkezzen élők és holtak felett.

Ez a nap lesz az ítéletnap, amikor halottak és élők felett ítélkeznek az égiek.

Ennek az eseménynek többek között az is a szerepe, hogy betöltse az első messiási küldetés hézagait, a feltámadást, az ítélet napjának bekövetkeztét, Isten országa megalapítását, majd a messianisztikus kort, így téve világossá mindenki számára a Bibliában leírtakat.

Sokan hiszik úgy, hogy valójában Jézus egy idegen, és a második eljövetel nem értelmezhető másként, mint egy földönkívüli invázióként, amikor a bolygót megszállják, majd eldöntik, hogy mi legyen az emberekkel, és azokkal akik nem hajlandóak behódolni, együttműködni.

Az összeesküvés elméletek hívei szerint az egész arról fog szólni, hogy ezt a földönkívüli inváziót mesterségesen fogják generálni, azaz óriási hologramok segítségével fogják odahamisítani az égre.

Egy elmélet szerint napjaink végidőkre utaló égi jelei is ezen kísérletek tesztjei.

Az egészet a HAARP antennarendszerrel hajtják végre, mellyel a chemtrailekkel bevegyszerezett eget egyfajta virtuális vászonná varázsolhatják, ahová kivetíthetik a hatalmas űrhajókat az égre.

Minden rendszer egyszerre, és összehangoltan fog működni, hogy a hatás teljes legyen.

Ezzel azt szeretnék majd elérni, hogy a bolygó lakossága azt higgye, hogy Isten szól hozzájuk, és ő üzen az égből. Ekkor rohanják le a bolygót a virtuális idegenek, hatalmas csészealjak fognak a városok felett lebegni, fenyegető érzetet keltve.

"Így érhetik el azt, hogy az emberek gondolkodásmódja megváltozzon, és képesek legyen egységként tekinteni magukra." - állítja egy szakember, aki hisz az elméletben.

Szerinte több közvetett bizonyíték is utal rá, hogy létezik a titkos tervezet, és már előkészítési fázisban van.

A keresztények el fogják hinni, hogy közeleg az elragadtatás, és minden ember képes lehet összefogni, ez lehet a végső cél, amit el akarnak ezzel az egész, gigantikus tervezettel érni.

Ez ugyanis nem csak az emberiséget egyesítheti végre, de megágyaz egy világkormánynak, mely sokak szerint az Új világrend égisze alatt fog létrejönni.

Totális kontroll alá kerül a lakosság. 7 milliárd ember életét fogja alig néhány tucat gazdag és tehetős család irányítani, monitorozva mindent, és mindenkit. Legalábbis az utóbbi időben ez a nézet és gondolat terjedt el leginkább az Új világrenddel kapcsolatban.

Sokkal szigorúbb, durvább világban élhetünk majd, ahol nincs többé egyén, ellenben biztonságban tudhatjuk magunkat, mert az emberi faj olyan egységben fog élni, ami miatt minden errefelé látogató faj kétszer meg fogja gondolni, hogy megtámadja-e a Földet.

OSZD MEG másokkal is!

idegen idegenek összeesküvés vallás jézus titkos katonai projektek második eljövetel titkos katonai programok


Megtekintések száma: 56983

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet