Kék sugár hadművelet: Jézus alakja jelent meg egy földcsuszamlás után?

2023. június 15., csütörtök




Egyesek szerint égi csoda, mások szerint a Kék sugár hadművelet végső főpróbája.

Megdöbbentően fényes, a környezettől jól elkülönülő anomália bukkant fal nemrég egy Colombia város melletti földcsuszamlás után, melyben 17 ember halt meg.

A jelenséget nem csak a szemtanúk látták, hanem azok a kíváncsi helyiek is, akik közül az egyik meg is örökítette azt, amit látott.

A heves esőzésesek miatt következhetett be a 17 ember halálával járó tragédia. A föld egyszerűen csak megmozdult, és mindent elsöpört. Pusztító erejű, gyors, és kegyetlen volt.

A legmegdöbbentőbb nem is ez volt azonban, hanem amit utána láttak a riadt túlélők.

Felbukkant ugyanis egy fehér fényben tündöklő alak, aki olyan volt, mintha maga Jézus Krisztus lenne, vagy legalábbis a sziluettje.

Míg a legtöbben isteni csodát látnak a dologban, addig a szkeptikusok csak egy egyszerű légköri anomáliát, vagy fényjátékot.

Vannak olyanok is, akik viszont úgy sejtik, hogy a felvételen látható alak nem más, mint egy hologram. Vagyis egy odavetített dolog, egy alakzat.

Ha így van, akkor a Kék sugár hadművelet egy főpróbája lehet. A kék sugár hadművelet egy titkos, feltételezetten létező NASA és a kormány által közösen vezetett misszió, melynek feltett célja, hogy mesterséges eszközökkel - A HAARP által előállítható hologrammokkal – szimulálják Jézus második eljövetelét.

Ennek az egésznek az lenne a lényege, hogy az emberiséget majd egy új világvallásban egyesítsék.

Korábban is lehetett már az égen tapasztalni olyan dolgokat, melyek arra utalhatnak, hogy valóban létezhet ez a projekt.

Szerinted égi csoda, vagy egy kivetített hologram? Vagy csak egy egyszerű optikai csalódás?

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés vallás jézus eltitkolt tények


Megtekintések száma: 108089





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet