Kennedy óta folyik a világ kormányainak megbuktatása: kitálalt a világelit kulcsembere

2021. október 19., kedd




Sorra döntik be a még független nemzetállamokat. Amerika és szeptember 11 csak a kezdet volt...

Egyre kevesebb olyan nemzet van a világon, mely még úgy ahogyan, függetlennek mondja magát, és nem érintette mélyebben az egész világot átszövő globalizáció.

Annak idején az első Rockefellerek egyik volt az, aki kieszelte a Kennedy ellen elkövetett merényletet.

Ugyanis Kennedy ezen globalizációs törekvésen ellen volt. Az elnök ugyanis tudta, hogy a globalizációnak és a tőkés nagyhatalomnak meg kell szabni bizonyos korlátokat. Csak éppen a háttérhatalom nem így gondolta…

Éppen ugyanezen okokból rendezték meg egyfajta belső munkaként a 2001 szeptember 11-i merényleteket is. Az egész belülről indított, egyfajta puccskísérlet volt. 

A fő célja pedig egyértelműen valósággá vált: ellenségképet talált Amerikának, így az azzal hadakozva meg is feledkezett végleg az árnyékkorányról, mely valójában az egész politikát és a teljes infrastruktúrát, valamint gazdaságot irányítja.

Szeptember 11-ével mutatták meg a világnak, hogy ilyen az a világ, amelyben nem nyújt biztonságot egy egységes, tömeges megfigyelés.

Megnyitották a kiskaput tehát a patriot-act (hazafias törvény) segítségével az Új világrend rendszere felé.

Szeptember 11-ét úgy hajtották végre, hogy a bennfentesek közül mindenki tudta, mi várható. A titkosszolgálatok szándékosan félrenéztek, holott augusztusban már voltak információik arról, mi fog történni.

Ennél már csak egy hátborzongatóbb, és minimum gyanúra okot adó momentumot tártak fel a vizsgálóbizottságok: a tragédiát megelőző hétvégén hatalmas áramszünet volt az ikertornyokban, és a 7-es épületben. természetesen karbantartási művelet miatt, és mindeközben a kamerák és biztonsági rendszerek is le voltak kapcsolva.

Minden elő volt készítve, és amikor végrehajtotték, akkor lezárult egy korszak a világ életében.

Onnantól kezdve az emberek főleg Amerikában hajlandóak voltak a szabadságukat, a magánszférájukat feláldozni a biztonság oltárán.

Az árnyékhatalom után többé nem kutakodott senki, mert megvolt az ellenség, amitől az egész nemzet, és a fél világ rettegett.

Ráadásul így a Rockefellerek uralta háttérhatalom tálcán nyújthatta át a világ gondjaira végső megoldást jelentő Új világrend ideológiáját és gondolatát.

A totalitárius megfigyelésen alapuló társadalomnak azóta egyre több követője és támogatója van, úgy tűnik kezdenek célt érni...

Ezt mi sem mutatja jobban, hogy Amerika után Európában is rendre különféle merényleteket generálnak és szerveznek, hamis zászlós, false flag műveletek keretében. 

Ez az egész nálunk is addig fog végbe menni, míg az emberek szinte könyörögni fognak azért, hogy teljesen megfigyelés alatt tarták őket, de biztonságban legyenek.

Akkor pedig teljes hatalmuk lesz az emberek és a különféle nemzetek felett…

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés szeptember 11 háttérhatalom árnyékkormány


Megtekintések száma: 35544





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet