Kennedy-től kezdve szeptember 11-ig: az egész EGYETLEN szupergazdag ember műve volt?

2017. december 7., csütörtök




Több évtizedes árnyjáték folyik az USA ellen?

Annak idején, a Kennedy gyilkosság az egész világot megrázta, és mindenki a miérteket próbálta megfejteni.

Bár az akták egy jelentős részéről feloldottak a titkosítást több évtized után, nem kerültünk közelebb az igazsághoz.

Azt azonban egyre többen hiszik, hogy Kennedy valakik, vagy VALAKI útjában állhatott. Sőt, egy bizarr elmélet azt állítja, hogy Kennedy halála, az ellene elkövetett merénylet még szeptember 11-ével is összefügg.

Ez lehet ugyanis Amerika egyik legnagyobb szemfényvesztése. Egy egész nemzet megvezetése...

Már Kennedy idejében létezhetett egy titkos csoport, egy szupergazdagokból álló elit, melynek vezetője úgy ítélte meg, hogy Kennedy túlságosan idealista, és nem lenne jó, ha belekontárkodna abba, amit a deep state, azaz mélyállam elkezdett végrehajtani Amerikán belül.

Nevezetesen arról volt szó, hogy titokban, a legalsóbb szintektől indulva elkezdték privatizálni az egész USA-t.

Az USA mára ugyanis magánkézben van, egy maffiaállam rejtett magánkezében, mely mindent irányít.

Kennedyt tehát egyértelműen félre kellett söpörni, és mivel túlságosan buzgómócsing volt, ezért döntöttek végül a kilövetése mellett. Sokak szerint az egészet egyetlen ember eszelte ki méghozzá a Rockefeller család akkori feje.

Ő volt az is, aki arról beszélt ennek a szűk, szupergazdag társaságnak, hogy csakis akkor tarthatja meg a deep state a hatalmát, ha Amerikának találnak a 200-res évek után majd egy ellenségképet.

Ha ugyanis nincsen ellenségkép, egyre több olyan elem jelenik meg a társadalomban, melyek veszélyt jelenthetnek az árnyékkormány működésére.

Ezt pedig nem akarhatták, ezért rengeteg különféle terv volt arra vonatkozóan, hogyan generáljanak az USA számára egy igazi ősellenséget Keleten.

Nem volt nehéz dolguk, hiszen a konfliktusok eleve megvoltak.

A Rockefellerek és a titkos háttérszövetségük mindössze annyit csinált, hogy amikor érezték, hogy az árnyékkormány léte újra veszélyben van, elkezdték megszervezni az Amerika ellen valaha elkövetett legnagyobb támadást.

Ez volt a szeptember 11-én bekövetkezett terrortámadás. Erről a mai napig nagyon sokan hiszik és gondolják azt, hogy belső munka volt.

Vagyis valaki, vagy valaki kormány megrendelésre, Amerikán belül eszelték ki…

érdekes módon jóavl keevsebben voltak a vilgákerteksedelmi központ tornyaiban aznap, amikor bekövetkezett a merénylet.

A hatóságoknak és a titkosszolgálatoknak már augusztusban komoly információik voltak arról, hogy mi készülődik, mégsem tettek semmit, és ez nem magyarázható bénázással.

Szinte biztos, hogy szándékosan félrenéztek, vagy pedig alaposan megvezették őket. Az árnyékkormány nemcsak, hogy tudott a merényletekről, de ők maguk szervezték meg, a lehető legmodernebb technológiákat bevetve...

Ez azonban csak a kezdet volt. Miután készen állt a terv, ér a repülőgépek - mint bábuk a sakktáblán - a helyükön voltak, megindult az USA ellen elkövetett legnagyobb belső "puccs", melybe az egész világ beleremegett...

A cikknek folytatása következik…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély összeesküvés rejtélyke háttérhatalom rockefellerek usa


Megtekintések száma: 39635





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet