Két ősi földönkívüli civilizáció is nyomot hagyott az emberiség történelmében?

2021. november 24., szerda




A mainstream - azaz elfogadott körbe tartozó - régészet nem beszél az emberiség valódi, sokkal keszekuszább és sokkal sötétebb múltjáról.

Egyfajta kényszeres amnéziára ítélték az egész bolygót, szánt szándékkal.

Ennek jó oka volt sokak szerint, ugyanis a múltban olyan traumákat szenvedhetett el az emberi faj, melyet évmilliókig tartott kiheverni. Az emberiség ekkor még számtalan műalkotásban, faragásban és hitrendszerben "örökítette meg" az idegenek emlékét.

Idővel azonban végül minden szép lassan feledésbe merült.

Régen, több ezer évvel ezelőtt számtalan ősi kultúra született. Rejtélyes módon ezen kultúrák szinte mindegyike olyan istenségeket tisztelt és magasztalt, melyek az égből érkeztek, vagy eredetük valahogyan az éggel volt kapcsolatos.

Egyes iratok említést is tesznek ezen istenekről, és ezekből a kutatók számár az válik egyértelművé, hogy az ősi időkben nem egy, hanem egyszerre két földönkívüli faj is kapcsolatba lépett velünk, és nyomot hagyott az emberiség történelmében.

Az ősi iratok egyértelműen utalnak arra, hogy az ősi időkben a majom és egy idegen faj, az Anunnakik DNS-ének keveredésével jöttünk létre. Szándékosan tenyésztettek ki minket, hogy egy rabszolga fajként helyettük dolgozzunk, és aranyat termeljünk ki a Földből.

Ők ugyanis az aranyat felhasználták a technológiájukhoz, és ahhoz, hogy kémiai eljárások útján a szülőbolygójukat, a Nibirut mentség meg vele.

Ugyanakkor a kis szürkék nevű idegen faj is meglátogatta a bolygónkat sokkal barátságosabbak voltak az Anunnakiknál.

Szövetségesei lettek az emberiségnek, noha ők már a modern érában kezdtek el megfigyelni és vizsgálni minket. Hogy pontosan mióta lehetnek jelen a bolygónk körül, azt senki sem tudja.

Egyesek szerint több száz évről, vagy akár több ezer évről lehet szó.

Érdekes, hogy a dél-amerikai indiánok különleges szalma és kosárfonott öltözékkel emlékeznek egy törzsi ünnepség keretében a régi, égből érkezett isteneikre.

Egyfajta tanítómesterként is tekintenek rájuk mind a mai napig.

Az Eric von Däniken által ismertetett, ehhez kapcsolódó mítosz egyfajta különleges idegenként, az égből érkezett látogatóként mutatta be az öltözéket viselő Bep-Kororotit.

Elmondásuk szerint az istenek ezekben a speciális ruhákban jártak az emberek között. Sokak szerint azért volt ez a különleges védőöltözetük, mert nem tudtak megfelelően alkalmazkodni a Földi atmoszférához.

A kis szürkék, melyek az Anunnakikhoz képest nem túl régen kezdték el látogatni és figyelni az emberiséget, egy viszonylag kis populációjú faj. Feltehetően az Orion csillagképből származnak, legalábbis ott alapíthatták legelső kolóniáikat.

Annak ellenére, hogy valódi populációjuk igen szűk, rengeteg klón van közöttük, vagyis a genetikai állományuk mára már igen szegényes, és csak a klónok biztosítják a fajuk egy részének fennmaradását.

A legtöbb feltételezés szerint az 1950-es években nézett először farkasszemet ember és kis szürke idegen lény, az 1947-es Roswellben történt csészealj szerencsétlenségnél.

Mindezeket egybevetve bizton állítják a plaeoasztonautika hívei, hogy ha létezik is több idegen faj a Földön, kettőről bizonyosan megmellékezik az emberiség eltitkolt múltja.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés földönkívüli civilizáció ősi idegenek ősi tudás egyiptom


Megtekintések száma: 229465





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet