Kevesek végtelen hatalmas vetül hatalmas árnyékként a Földre: az agenda 21 depopulációja megkezdődött?

2017. november 28., kedd
A hatalmasságok mesterségesen mérgezik a bolygónkat és a lakosságot évtizedek óta? Több bennfentes is azt állítja, hogy rengeteg bizonyíték van arra, hogy ez így van.

Az emberek tervszerű irtása már régóta zajlik, és az elmúlt években elkezdett előkészületi fázisba lépni az a globális protokoll, mely több millió, vagy akár több milliárd ember életének vethet majd véget rövid idő alatt.

Az agenda 21 protokoll a világhatalmi elit végső, és egyben utolsó végrehajtandó lépése azelőtt, hogy megalakulna a Föld felett uralkodó Új világrend.

Elvük és ideológiájuk szerint a probléma gyökere alapjában véve maga az ember. Az egyik megoldás a népesség csökkentésében rejlik.

Sokak szerint valós problémáról van szó, nem pedig összeesküvés elméletről, ugyanakkor rengeteg a szkeptikus is, akik szerint csak kitaláció az egész.

Azok szerint, akik szerint valóban életbe léphet néhány éven belül az Agenda 21, azt mondják, számtalan jel utal arra, hogy ez az egész nem összeesküvés, és tényleg létező folyamatok zajlanak le a hátunk mögött.

A tervezet egyik zászlós hajója lehet az a vakcina, melyet állítólag stressz ellen fejlesztettek ki, és mindenféle stresszt nagyon jól kezel.

Ezt akarják rákényszeríteni minden emberre. Dr. Robert Sapolsky a kaliforniai Stanford Egyetem professzora szerint a vakcina célja az állam által előírt “koncentrált nyugalom” állapotának elérése, mégpedig az agy kémiájának megváltoztatása által.

Vagyis gyakorlatilag zombikat, engedelmes rabszolgákat akarnak belőlünk nevelni.

Akik pedig nem engedelmeskednek, mind elpusztulnak.

Egy hatalmas épirtás fog lezajlani, ahol kitakarítják azokat az emberi elemeket, akik még képesek öntudatosan gondolkodni, hiszen akik gondolkodnak, óriási veszélyt jelenthetnek az Új világrend totalitárius hatalmára.

Jelenleg a jogállamiság felszámolása folyik. A nemzetállamok szép lassan, módszeresen való lebontása és bedöntése mindenféle, köztük gazdasági eszközökkel.

Az EU vezetése is valószínűleg ezért folytatja a mesterséges bevándoroltatást, mert ezzel meggyengíthetők az eddig erős, nemzettudattal rendelkező kultúrák.

Ez tehát azt jelenti, hogy hamarosan eljöhet az ismert világunk végső összeomlása, amelynek romjain egy borzalmas hatalom fog felnövekedni...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend háttérhatalom agenda 21 világelit


Megtekintések száma: 147494

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet