Kezd véglegesen összeomlani Nyugat-Európa: a romjaira már tervezik felépíteni az Egyesült Európai Államokat!

2017. november 7., kedd




Az EU vezetése globális terv szintjén gondolkodik. Egy jogaiktól megfosztott nemzet államokból álló egységes szuperhatalom kiépítése zajlik a haldokló Európai Unió maradványain.

A Soros-terv - már, ha valóban létezik - csak egyetlen szelete annak a globális rendszernek, melynek végső célja a nemzeti szuverenitás teljes eltörlése, és a tagállamok egytelen szürke masszában való egyesítése.

Ha ugyanis nem lesznek többé ellenhangok Európában, akkor fellépni sem tudnak a centralizált hatalom ellen.

Végső soron pedig néhány tucat ember fogja vezetni az egész európai kontinenst, és olyan jogkörök lesznek hozzájuk rendelve, amire Európa népe soha nem hatalmazta volna őket fel.

A visszaélések kora lesz ez. Az az időszak, amikor hazánk is csupán egy barakk lesz ismét egy szürke, egységes, erős, de mégis lelketlen hatalomban.

Az EU bomlasztása már régen zajlik.

A menekült csürhe milliós létszámban érkezik meg a határokon, és az európai kultúrát pusztítják rákos sejtekként.

Az egésznek az a célja, hogy soha többé ne legyen ellenállás. Egy színes, multikulturált társadalmat sokkal könnyebb lesz irányítania az EU romjain megépülő Egyesült Európai Államoknak.

Ez a kialakuló szuperhatalom már nem fog tartalmazni egyetlen európai kulturális értéket sem. Idővel pedig összeolvad más szuperhatalmakkal, így létrehozva egy nemzetek, és kontinensek felett álló globális "szövetséget", melyet Új világrendként fognak megismerni az emberek.

Jelenleg nem áll túl sokminden ennek a borzalmas tervnek a megvalósítása elé. hazánk, és néhány velünk szimpatizáló baráti ország van csupán, akik nem hajlandók feladni sem a nemzettudatukat, sem pedig a szuverenitásukat.

Emiatt az EU folyamatos ostrom alatt tartja Magyarországot, hogy megtörjék.

Sokan arra számítanak, hogy 2018-ban még a magyar választásokba is megpróbálnak valahogyan belefolyni, hogy belső ügynököket tudjanak hatalmi pozíciókba helyezni, ezáltal hazánkat is becsatlakoztatni a szürke, széthulló EU-ba, és elárasztani a földjeinket menekültekkel.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika iszlám bevándorlás


Megtekintések száma: 168644





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet