Kezdődik: Ferenc pápa nyíltan kiállt az Új Világrend mellett?

2018. március 12., hétfő




Megindult az Új Világrend végső felállítása?

Ferenc pápa most végre megmutatta, hogy ki is valójában? Olyan jövőről számolt be, egy olyan vízióról, mely lerántja a leplet az illuminátusokról, és arról, hogy valójában ő maga melyik oldalon is áll..

Az olasz választásokat követően olyan megnyilatkoztatást tett, ami alaposan felborzolta a kedélyeket, és sokan azt követelik, hogy ezt az Új Világrendet, és a követőit számolják fel, míg nem késő.

Ugyanis a világhatalmi törekvések vége az lesz, hogy több milliárd emberrel lesz kevesebb majd a Földön, és a nemzetállamoknak nem lesznek saját jogaik.

De mit is mondott a pápa, ami egy az egyben az Új Világrendet vetíti előre?

A Szent Egyed laikus katolikus közösség megalakulásnak 50. évfordulója alkalmából egy olyan társadalmat vizionált, amelyben nincsenek külföldiek, csak testvérek, és amely túllép a határokon.

Ráadásul falak és az idegenektől való félelem megszüntetésre szólította fel a beszédében a katolikusokat és valójában mindenkit.

Sokak szerint ez egy az egyben beillik az Új Világrend víziójába. Egy egységes, határok nélküli világ, ahol minden ember egyenlő.

Csak épp a hatalma nem, ők ugyanis felülről fogják majd kontrollálni a világot. Sokan azt nem értik, hogy miért mondhatott ilyet a pápa, hiszen ő eleve nem egy globális egyház feje.

Tehát senki sem jogosította fel ezekre a kinyilatkoztatásokra, hacsak nem ő már talán tud valamit az elkövetkező évekről, évtizedekről...

Az Új Világrend törekvéseit az egyház azóta akarja megvalósítani, mióta az illuminátusok beépültek a Vatikánba. 

Ehhez évszázadokra volt szükségük, és csak az elmúlt években férkőztek annyira közel magához a pápához és annak hatalmához, hogy Ferenc pápa személyében végül hatalomra is jussanak.

Azóta egy teljesen más irányba próbálják elvinni az egyházat, és az egyháznak betöltött szerepét is meg kívánják változtatni, hogy befolyásolni tudják a világ menetét.

Az Új Világrend felállításában tehát a Vatikánnak hatalmas szerepe lesz, gyakorlatilag ők hozzák el az Antikrisztus országát...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend illuminátusok


Megtekintések száma: 56070





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet