Kiderült: EZ a mátrix kódjának IGAZI jelentése!

2017. november 2., csütörtök
Nagy rejtélyről rántották le a leplet!

Végre megfejtették azt, hogy mit is jelent a Mátrix kód. Ez ugyanis nagyon régóta foglalkoztatta az embereket, és még komoly szakemberek is foglalkoztak korábban a kérdéssel.

Volt, aki rájött, és volt, aki, nem.

Aki rájött, az viszont mélyen hallgatott arról, hogy mi is a végső igazság a Mátrix kóddal kapcsolatban.

De miről is van szó pontosan?

A világ talán egyik legtitokzatosabb kódjáról, melyet szinte minden ember látott már életében, még talán az is, aki soha nem látta a mátrix című filmet.

A Mátrix film több kulcsjelenetében láthatók azok a zöld, a képernyő tetejéről legördülő írásjelek, melyek értelmezhetetlen kódoknak tűnnek. Gondolkodtál már el azon, hogy mit jelenthettek? Vagy hogy egyáltalán, volt-e valami értelmük?Sokan próbálták meg megfejteni ezeket a kódokat, de a film egykori alkotói most fellebbentették a fátylat a dologról.

“Azt szeretném mindenkivel tudatni, hogy a Mátrix kódját különféle sushi receptekből állítottuk össze” – mesélték.

Enélkül a kód nélkül nincsen mátrix. – tették hozzá.

Amikor a kód ötlete felmerült, akkor a franchise létrehozója, Simon Whitley feleségétől kért kölcsön egy receptkönyvet, amiből beszkennelték a sushi recepteknél szereplő szövegeket és szimbólumokat.

Ezután ezeket a karaktereket kódolt betűkké alakította, így született meg a Mátrix című filmben látható legendás effekt, a képernyőn “lefolyó” kódokkal.

A készítőket meglepte, hogy az emberek az elmúlt években mennyi elméletet gyártottak arról, hogy pontosan mi is lehetett a kód eredeti és végső jelentése. Mindenki valamiféle bonyolult számítást sejtette a dolog mögött, vagy egy nagy egyenletet.

Hogy ki mennyire csalódott most, az már más kérdés…

Ugyanakkor az igazi rajongókat ez nem szomorította el. Most mindenki azon dolgozik, hogy valahogy visszafejtsék a képernyőn látható kódokat és karaktereket, hogy megkapják az ominózus sushi recepteket…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen mátrix


Megtekintések száma: 27702

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet