Kiderült, mit terveznek a Soroz-hálózatok és Brüsszel Magyarország ellen!

2018. április 19., csütörtök




Ez ellen mindenképp tiltakoznunk kell, hazánknak a legnagyobb csatát kell most megvívnia!

Morvai Krisztina közleményben jelezte, hogy az Európai Parlament (EP) elé került egy javaslat, amely komoly uniós forrásokat biztosítana Soros szervezeteinek, amennyiben megszavazzák. 

A labda jelenleg az Európai Néppárt frakciójánál pattog, a kérdés, hogy az európai jobboldal is asszisztálni fog-e ehhez.

Morvai Krisztina lapunknak is eljuttatott közleményében azt írta:

Most már tudjuk, miről beszélgetett zárt ajtók mögött a napokban Soros György az EU vezetőivel. Rendkívül veszélyes és aljas indítványt tárgyalt ma az Európai Parlament, amelynek lényege: az Európai Unió pénzzel fogja támogatni azokat a civil szervezeteket, amelyeknek nyilvánvaló célja Magyarország és Lengyelország destabilizálása, illetve a tömeges migráció segítése, előmozdítása.

Az indítvány címe: „A demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető értékeket az Európai Unióban előmozdító civil szervezetek támogatására irányuló Európai Értékek Eszköze”

– írta a képviselő.

"Az európai uniós bikfanyelven ez azt jelenti: a Magyarország és Lengyelország jelenlegi kormányait támadó civilek, illetve a tömeges migráció segítői kapnák ezeket a pénzeket."

A képviselő a Néppárt frakcióját igyekezett felszólítani arra, hogy ne szavazzák meg ezt az előterjesztést.

A képviselő a Néppárt frakcióját igyekezett felszólítani arra, hogy ne szavazzák meg ezt az előterjesztést.

A javaslat egyébként a híres, hírhedt Európai Parlament Állampolgári Jogi-, Bel- és Igazságügyi Bizottság (LIBE) elnökétől, Claude Moraestől ered. 

A bizottságot lapunk korábban Soros-fiókáknak nevezte, nem véletlenül. A LIBE bizottságban szinte kizárólag Soros emberei ülnek, és az elmúlt években sokszor támadták Magyarországot.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen európa politika menekültek soros bevándorlás brüsszel kvóta


Megtekintések száma: 17162





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet