​Kifelé a magyarokkal az országból! – skandálják a korlátozások ellen tüntető románok

2021. március 30., kedd




Demonstrációk kezdődtek Románia több nagyvárosában… Mégis hogy van pofájuk ehhez? Egyszer még visszavesszük ami a miénk!

A nacionalista és vírustagadó szólamokkal frissen parlamenti képviselethez jutott párt szerint Románia visszaköveteli szabadságát, mert

a kormány fenyegetésekkel, pánikkeltő statisztikákkal és bírságokkal terrorizálja, és szobafogságra ítélte a lakosságot.

Az AUR emiatt országos tüntetéssorozatot hirdetett, először vasárnap szólítva az utcákra híveit.

A helyi média tudósítása szerint több településen is hasonló tüntetés zajlott, amelyeken az AUR megmozdulásain korábban is rendszeresen jelen lévő futballszurkolók voltak a hangadók.

Sok helyütt a járványügyi operatív törzs döntéseit kommunikáló, palesztin származású Raed Arafat katasztrófavédelmi államtitkár lemondását követelték, Piteștiben azonban az Argesulonline portál szerint az idegengyűlölő indulatok a magyarok ellen fordultak, és a tüntetők a romániai lelátókon rendre felcsendülő, „kifele a magyarokkal az országból” rigmust skandálták.

Na ide figyeljetek románok!

Belőletek is rengeteg van Magyarországon, az utakon úgy mentek, mint a parasztok, sokszor veszélyeztetve komplett családokat a közlekedésben.

A horrorkaravánjaitokról, a pofátlan elmebeteg kamionosaitokról már nem is beszélve.

És még nektek áll feljebb?

Mi takarodjunk az országotokból, aminek egy jó részét tőlünk “loptátok” el egy jogtalan trianoni döntést követően…?

Lesz ez még így se…

Vissza fogjuk még szerezni Erdélyt és az elcsatolt részeket, aztán nehogy hasonló skandálásokra ébredjetek.


Megtekintések száma: 2737





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet