Kína idegeneket talált a Hold másik oldalán?

2016. április 30., szombat




A kínaiak lehet, hogy idegenekre utaló jeleket találtak a Holdon. Egyes belső források arról szólnak, hogy találtak valamit, amit nem hoznak nyilvánosságra, és a legnagyobb titokban szeretnének egy expedíciót indítani a szóban forgó régióba.

Kína az utóbbi években meglepően sokat érdeklődött a Hold felől. Több ügyes kísérlet után szondát küldtek a felszínére, különféle felszíni felvételeket készítettek róla az űrből, és a hírek szerint emberes űrutazást is terveznek égi kísérőnkre.

Az érdeklődés azonban nem véletlen. Állítólag ugyanis egy mesterséges struktúrát találtak a Hold túloldalán.

epuletek-a-holdon

Ez nem újkeletű pletyka, korábba már többször említést tett a sajtó arról, hogy a kormány és az űrhivatal többet tudhat égi kísérőnkről, mint amit elárul a közvéleménynek.

Egy idegen komplexum lebombázása a Hold felszínén

Korábban már több NASA háza tájáról kiszivárgó hír is arról szólt, hogy több olyan mesterséges eredetű épületet vagy komplexumot találtak a holdfelszínen, melyek nem emberi kéztől származnak.

Annak idején az amerikai űrügynökség tudományos kísérletnek álcázva rakétákkal bombázta a Hold egy adott pontját, melynek célja valójában az volt, hogy eltüntessék a mesterséges eredetű felszíni képződményeket,

nehogy más űrügynökségek, mint amilyen az ESA rájöjjenek, hogy van valami a Holdon.

bazis-a-holdon

A “bázis” látható azon a fényképen, ami az ARC egyik munkatársának asztalán fekszik. Konkrétan: mint sikerült megállapítani, Anthony Colaprete bal keze alatt. Mellette Karen Gundy-Burlet látható. Ők ketten dolgozzák fel az LCROSS-tól kapott adatokat. A velük és a kísérletről szóló riportot sugározta a tv. Egy tv-néző alaposan megvizsgálta az ARC központban készült riport felvételét, s olyasmit talált rajta, amit nem szántak a nagyközönségnek, véletlenül került az objektív látókörébe.[/caption]

Azonban az sem kizárt, hogy még az Európai Űrügynökség is tudott róla. Egy másik lehetséges ok az lehetett, hogy az idegen komplexumokban élet nyomait is felfedezték, mi több, komplett bázist találtak Holdon.

A kínaiak találtak valamit

A mostani bejelentés arra sarkallja az összeesküvés elmélet hívőket, hogy végiggondolják, mi az oka, hogy Kína ennyire érdeklődik a Hold iránt.

Belső NASA források korábban már beszámoltak arról, hogy egyes titkos bázisokon űrlényeket is láttak, melyek munkatársként dolgoztak együtt a többi dolgozóval.

Kína pedig a Hold túloldalán talált valamit, ami a legnagyobb titokban volt eddig. Az amerikaiak tudtak róla, de egyedül ők voltak a tény birtokában egészen eddig.

holdi-bombazas

A Hold sötét oldalán ugyanis egy olyan idegenek által épített bázist találtak, mely eddig rejtve volt a kíváncsi szemek elől.

A komplexumról állítólag korábban már több felvételt készítettek, melyeken jó látható, hogy mesterséges eredetű, szerszámokkal vagy gépekkel megmunkált sziklák alkotják az anomáliát.

A komplexum bár elhagyatottnak tűnt, az amerikaiak a legnagyobb titokban tartották mindeddig, és egy saját, szigorúan titkos küldetés keretében szerettek volna odarepülni, hogy megvizsgálják, pontosan mi van ott, és mikor épülhetett.

komplexum-a-holdon

Az állítólagos felvétel az idegen komplexumról a Holdfelszínen.[/caption]

A kínaiak a jelek szerint szintén rábukkantak az objektumra, de mivel az amerikaiak nem szóltak eddig róla, egy ideig úgy hitték, elsők a felfedezéssel.

Azt nem tudni, hogy pontosan mikorra sikerül a kínaiaknak a Hold túloldalán landolniuk, de az egészen biztos, hogy az amerikai fél nem hagyja annyiban.

nasa

Vagy elpusztítja a komplexumot újabb rakéta bombázásokkal még idő előtt, vagy pedig titkos paktumot kötnek a kínai féllel, hogy a titok továbbra is titok marad.

Ez esetben egy közös expedíció keretében repülnének oda, és vizsgálnák meg a komplexumot.

Ha ez így fog történni, és ténylegesen van valami a Hold túloldalán, akkor egészen biztosak lehetünk abban, hogy a NASA háza tájáról valaki szivárogtatni fog bennfentes információkat.

kínaiak hol sötét oldala


Megtekintések száma: 27886





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet