Kína végleg fellebbenti a fátylat a földönkívüliekről?

2018. január 5., péntek
Olyan missziót terveznek, mely lerombolhatja a NASA hazugságait.

Kína már régóta tétlenül, de annál nyugtalanabbul nézi azt, amit a NASA művel. Arról van szó ugyanis, hogy a NASA játszik az emberekkel, és valójában a média és a közvélemény elől számtalan érdekes információt rejtenek el.

Nem véletlen, hogy a mai napig nagyon sokan gondolják és hiszik azt, hogy a NASA valójában titkolja a földönkívüliek létezését is.

Erre minden jel és gyanú megvan. Emlékezzünk csak a híres hackerre, Gary McKinnonra, aki a NASA szervereire betörve elmondása szerint űrhajók alaprajzát, és egyéb dokumentumokat látott.

Még egy olyan táblázatot is talált, melyben a földi, és a nem földi eredetű - azaz idegen - munkatársak is fel voltak sorolva...

A NASA hazug játékainak azonban most Kína vethet véget egy olyan űrmisszióval, mely éppen ezért történelmi jelentőségű lesz.

Az ázsiai ország űrkutatói ugyanis azt tervezik, hogy a történelem során először landolást hajtanak végre a Hold túlsó felén. A Hold sötét oldaláról különösen sok belső forrás jelent már meg, melyek állítják: mesterséges aktivitás, azaz élet nyomai észlelhetők a sötét oldalon.A NASA tud róla, sőt, talán részt is vesz ebben, miközben az egész világot átverik.

Most azonban a kínaiak is odarepülnek, és minden borulhat...

A Hold kötött tengelyforgású, tehát mindig egyazon felét mutatja bolygónk felé. Éppen emiatt nem láthatjuk az objektum túlsó oldalát – a „sötét” kifejezés valójában helytelen, ugyanis a Hold mindkét fele visszaveri a fényt.

A sötét oldal ugyanakkor abból a szempontból kifejező, hogy a Földről érkező rádiójelek nem jutnak el erre a területre.

Vagyis bárki és bármi teljesen rejtve élhetne meg abban a régióban, az emberiség tudta nélkül.

Hogy ehhez mit fog szólni a NASA, még nem tudni, de sokak állítják, nem lepődnének meg, ha úgy járna a kínai űreszköz és misszió, mint az ESA, és "váratlan akadályokba" ütközne, vagy el sem jutna az űrbe....

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 22042

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet