Kínából indul útjára az Új Világrend nevű totalitárius diktatúra!

2018. október 1., hétfő




Videót is készítettek a világot megfigyelni és büntetni képes rendszerről... hátborzongató... EZ a jövő...

A legfelső kínai internethatóság (Central Cyberspace Affairs Commission) naponta zárat be honlapokat és rendeli el cikkek, valamint blogok törlését.

A kiszivárgott hírek alapján kétmillió (!) cenzor foglalkozik a világháló folyamatos átkutatásával. Számos híroldal és közösségi portál (The New York Times, Facebook, Twitter, ABC stb.) elérhetetlen.

Azért, hogy a cenzúra még hatékonyabb legyen, algoritmusok szkennelik át az internetet tiltott tartalmak után kutatva.

800 millió kínai felhasználó több milliárd üzenetét, blogbejegyzését és digitális fotóját vizsgálják át. 

A legújabb presztízsprojekt pedig a Piyao, amely összeköti a különböző cenzúraprogramokat és csak azon üzenetek terjesztését végzi el, amelyeket Peking engedélyezett.

A PIYAO Platform összekapcsolja az összes cenzúraprogramot, hogy a véleménydiktatúra teljessé válhasson!

Azokat a felhasználókat is megbüntetik, akik egy nem megerősített információkat tartalmazó cikket osztanak meg több mint 500 alkalommal egy közösségi oldalon vagy ha egy ilyen anyagot több mint 5000 ember olvas el.

Kína mindig is nagyon sok személyes adatot gyűjtött állampolgárairól, de az olyan új technológiák mint a mobilok és a mesterséges intelligencia tovább tágítják a határokat. 

Már arcfelismerő szoftverekkel ellátott kamerák figyelnek, gépagyak jósolják meg, ki követ majd el bűntényt, és lassan már nem csak arcvonások, de hang alapján is beazonosíthatóvá válik bárki. 

Orwell éppen ilyen világtól félt, de azt nem láthatta előre, hogy a digitalizáció hozza el a „Nagy Testvér” korát.

A Human Rights Watch (HRW) jogvédő szervezet közleményéből derült ki, hogy a kínai kormány ezernyi hangmintát gyűjt be a mit sem sejtő állampolgároktól azzal a céllal, hogy azokból nemzeti hangadatbázist állítson össze, és egy olyan szoftvert fejlesszen, amely képes beazonosítani pár kimondott szó alapján az embereket. 

Ezt például lehallgatott telefonbeszélgetésekhez tudnák felhasználni a nyomozások során.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr új világrend


Megtekintések száma: 22312





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet