Kinek és mire jó a chemtrail? - Dr. Egely György, Jakab István leleplezték az összeesküvés mögötti igazságot

2019. december 7., szombat




Ne találgassunk tovább...

A chemtrail permetezés nem alaptalan gyanú, nem feltételezés és nem paranoiás összeesküvés gyártás. Nem egy elmélet arról, hogy a chemtrail-repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek a légtérbe, mely mérgezi és butítja a lakosságot.

Nézzük meg, hogy van-e alapja a chemtrail vegyi csíkokkal történő időjárás-befolyásolás, vagy a pszichológiai manipuláció feltételezéseinek.

Vizsgáljuk meg a chemtrailt a találmányok oldaláról! Mire találták fel és mi a céljuk vele? 

Milyen a chemtrail részecske természete és hogyan működik? 

Hogyan bukott le és vált bizonyítható módon megvizsgálhatóvá a permetezett anyag?

Mi a hiba az egész tudományos felfedezés működésében? 

Mi az, amire nem számítottak a találmány használata során?

Dr. Egely György és Jakab István beszélgetése.

Előfordul az is – ilyen esetről számol be Rippel Emília, a méregterhelések ellen küzdő fogorvos is –, hogy miután az égen húzódó sok-sok csík megjelenik, tíz-tizenöt perccel később sötét lesz és büdös. Vannak, akik arra panaszkodnak, hogy miután ilyen jelenséget láttak, rosszul lettek, megfájdult a fejük, izomgyengeséget tapasztaltak, fáradtnak, kedvetlennek érezték magukat.

A chemtrail vagy égi vegyi szennyezés másik bizonyítékának tekintik a különös időjárási jelenségeket: a nagy aszályt, a hatalmas esőzéseket, a szokatlan viharokat, a jégesőket, a hóviharokat, a hőséget vagy éppen a hosszabb ideig tartó hűvös és nyirkos napokat, a nagy kiterjedésű, szinte megfékezhetetlen erdőtüzeket. 

Ugyancsak a chemtrail számlájára írják azt, hogy csökken az óceánokban a planktonállomány – ez a tápláléklánc alapja a vízben, és ez termeli ott az oxigén 50-60 százalékát –, azt, hogy naponta kétszáz faj hal ki a Földön, hogy elsavasodnak az óceánok és csökken a halállomány.

De azt is a chemtrail számlájára írják, hogy egyre több az idegrendszeri és légzőszervi megbetegedés, valamint a rosszindulatú daganat.

A chemtrailezés megbontja az ózonréteget, emiatt olyan magas az UV-sugárzás, ezért nem lehet már napozni, állítják. A chemtrail hangoztatói úgy gondolják, a Föld felmelegedéséről és az üvegházhatásról szóló híradások mesék, csak arra szolgálnak, hogy a hatalom igazolja a veszélyes vegyszerek légkörbe juttatását. Közülük néhányan úgy vélik, hogy a Föld irányítását egy szűk csoport tartja a kezében, egy gazdasági elit, amelyik szabályozni akarja az emberek viselkedését, szaporodását, az időjárást, kontroll alatt akar tartani mindent.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés chemtrail


Megtekintések száma: 102808





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet