Kinek, vagy minek a műve ez, és mit próbál vele elmondani?

2017. december 27., szerda




Kozmikus üzenetek, melyek valamilyen hátborzongató titokra próbálnak rávilágítani?

Vannak olyan világszerte látható, érzékelhető, de még senkik által nem megfejtett üzenetek, melyek mély információkat hordoznak.

Ezen információk pedig rengeteg mindent rejthetnek, akár az emberi faj történelmének legfontosabb titkait is.

A gabonakörök évszázadok óta velünk vannak, de még napjainkban is alig tudunk róluk valamit...

Először 1678-ban észleltek hasonlót, Angliában. Azóta pedig egyre bonyolultabb ábrák jelennek meg a világ minden táján.

Eleinte helyi fiatalok csínytevésének gondolták az egészet, de az ügy komolyságát jól mutatta, hogy az 1970-es években a brit hadsereg és a titkosszolgálatok is foglalkoztak a gabonakörök kérdésével, és azt is kivizsgálták, hogyan is jöhetnek ezek a jelenségek létre.

Jelenleg összesen több mint 12.000 dokumentált gabonakörről tudunk, de nem tudjuk, miért jelennek meg a Földön, és mit akarnak velük üzenni.

Az ugyanis bár egyértelmű, hogy jelentenek valamit, mégis ismeretlen.

Az nyilvánvaló, hogy a kozmoszból származhat az üzenet. Egy új teória szerint nem kizárt, hogy hihetetlenül messziről, sok esetben létezeresen jelenítik meg a gabonatáblákban a jeleket.

Még 1974-ben a SETI-program keretében a Puerto Rico-i Arecibo Csillagvizsgáló rádióteleszkópjának segítségével kilőttek a világűrbe egy olyan, binárisan kódolt üzenetet, amely életjel és egyben egy rövid tájékoztatás akart lenni az emberiség létezéséről és arról, hogy kik és hol vagyunk.

A "válasz" a dél-angliai Chilbolton csillagászati obszervatórium melletti szántóföldön 2001 augusztusában jelent meg, egy közvetlenül mellette lévő és leginkább a számítógépes nyomdászatban ismert "screen"-technikához hasonlatos arcképként.

Sokak szerint egyértelmű, hogy ez az o,inózus válaszüzenet is azt bizonyította, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, sőt.

A kormányok megpróbálják eltitkolni a gabonakörök valódi okát és célját, és már egy dieje zajlik a kommunikációs, és ezen üzenetek megfejtése.

Éppen emiatt a kommunikáció miatt jelennek meg még drasztikusabb számban ezek a gabonakörök.

Ha ugyanis kiderülne a gabonakörök mögött álló egyetemes igazság, az mindenki életére hatással lenne.

OSZD MEG másokkal is! 

idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés gabonakörök


Megtekintések száma: 140664





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet