Kísérteties alakot rögzített a kamera egy bandaharc helyszínén

2017. január 14., szombat
Egyesek szerint egy rég elhunyt lány szelleme, mely szűz lányok vérével táplálkozik.

Felkavaró felvétel látott nemrég napvilágot, melyet egy bandaharc közben rögzítettek. Az utcán harcoló tömeg feje felett egy fehér lepelbe bújt, hosszúhajú nőalak lebeg el a sötét éjszakában.

Az alakot a helyszínen az adott időben senki sem észlelte, mindenki a másikkal, és a harccal volt elfoglalva. Később azonban utólagosan döbbentek meg, hogy a felvételen valóban feltűnik egy emberi alak a levegőben.

Annyit tudni, hogy a videó két banda összecsapása közben készült az indonéziai Cirebon városának sötét utcáin.

A videóra vett, majd a Facebookra, majd a Youtube videó megosztóra is feltöltött anyagot azóta több tízezren osztották meg, és mások is felfigyeltek a földöntúli alakra.

Természetesen a lehetséges magyarázatok között számtalan ötlet volt. Az egyik ilyen szerint valójában a szellem csak valamiféle zacskó, vagy szatyor, melyet felkapott a szél. Azonban a környező tárgyakon és a fákon jól látható, hogy szélcsend volt.

Ráadásul a titokzatos földöntúli alak is kísértetiesen hasonlított egy emberi alakra.

Azt is kizárták a felvételt elemzők, hogy a videó manipulálva lett volna, vagyis amit rajta látunk, az ott és akkor bizonyosan megtörtént, látható volt.

Az egyik legijesztőbb teória szerint nem más látszik a levegőben repkedni, mint maga Kuntilanak. Ő egy indonéz lány szelleme, aki annak idején még terhesen halt meg a legenda szerint.

Halála után egy gonosz túlvilági lényként tért vissza, hogy szűz lányok vérét szívja.

Kuntilanak démoni alakja pont akkor lebeg el a magasban, amikor a banda háborúba kezd, és az utcákon aluralkodik a káosz.

Senki sem tudja megmagyarázni, hogy pontosan miért is jelent meg a helyszínen ez a lény. Vannak, akik szerint az események felébresztették őt mély túlvilági álmából, míg mások szerint pontosan az erőszak volt az, ami oda vonzotta őt.

Kuntilanak alakját a környéken többször látták már, és évtizedek óta kísérti az embereket. HA valóban róla van szó, akkor talán soha nem lel békére, és mindig áldozatra várva fog az utcák sötét szegleteiben kísérteni.

kísértet szellem szellemek video túlvilág kísértetek ijesztő paranomál


Megtekintések száma: 155160

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet